ENGLEZI POLUDJELI KAD SU OVO VIDJELI / BBB-ovci su im u jednom trenutku na tribini podigli nešto njima jako vrijedno: Policija spriječila veliki sukob u centru

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Završni epilog maksimirske utakmice

17.9.2021.
14:15
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Sasvim nekako očekivano dogodile su se tučnjave i incidenti, nažalost s jednim teško ozlijeđenim 26-godišnjim navijačem Dinama preksinoć u Zagrebu. To pišemo jer su navijači West Hama i Dinama žestoki, pa u takvim situacijama često ima incidenta.

Image
ATMOSFERA UOČI UTAKMICE /

Ludnica u gradu, procurio video tučnjave u Tkalči, navijači okupirali Maksimir

Image
ATMOSFERA UOČI UTAKMICE /

Ludnica u gradu, procurio video tučnjave u Tkalči, navijači okupirali Maksimir

Veliki broj policije u civilu

Nakon napada u srijedu navečer veće grupe Engleza na dvojicu navijača Dinama, stvari u gradu su se izuzetno zakuhale. Veliki broj policije, pogotovo policije u civilu za koje ljudi govore kako ih je bilo valjda najviše ikad, bio je na ulicama glavnog grada, posebno u centru, prilazima stadionu kao i na samom Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Motrili su i pazili kako ne bi došlo do sukoba. No, oni su se dogodili... Na dan utakmice Bad Blue Boysi su napali grupu West Hamovih navijača i oduzeli im "krpu", a nakon utakmice bilo je još nekoliko napada na pristalice Čekičara, koji su u Zagrebu došli u velikom broju. Zagrebački navijači pohvalili su se trofejom i za vrijeme utakmice...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uhićena petorica Engleza

Zagrebačka policija je, pak, danas izvijestila na svojoj službenoj web stranici:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad petoricom državljana Velike Britanije (23, 25, 23,20 i 20) te nad dvojicom državljana Republike Hrvatske ( 22 i 26) zbog sumnje da su počinili kazneno djelo 'Sudjelovanje u tučnjavi'.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja petorica osumnjičenih državljana Velike Britanije predani su pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom obilaska Centra, dan prije odigravanja utakmice, policija uočila mogući veći sukob navijača. Privedeno sedam gostujućih navijača od kojih su se dvojica međusobno sukobila", stoji u priopćenju zagrebačke policije.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo