BABIĆ OBJAVIO SNIMKU DOGAĐANJA IZA SCENE: / 'Pogledajte sve te uspješne ljude oko mene. Pobijedio bih svemoćnog Krona tu večer'

Image
Foto: Screenshot

Prije nekoliko dana došao je do najveće pobjede u karijeri

28.8.2020.
9:04
Screenshot
VOYO logo

Jedan od najboljih hrvatskih teškaša Alen 'The Savage' Babić protekle je subote stigao do četvrte pobjede u profesionalnoj karijeri nakon što je na boksačkom eventu u Brentwoodu u drugoj rundi nokautirao Amerikanca Shawndella Wintersa.

Image
ALEN BABIĆ ZA NET.HR: /

'Želim Hrgovića slomiti u ringu. Bit će hunted by Savage. Sreli smo se u jednom restoranu, dođe tip meni...'

Image
ALEN BABIĆ ZA NET.HR: /

'Želim Hrgovića slomiti u ringu. Bit će hunted by Savage. Sreli smo se u jednom restoranu, dođe tip meni...'

Sada je pak na Instagramu odlučio objaviti snimku onoga što se događalo iza scene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pogledajte sve te uspješne ljude oko mene. Dillian Whyte gleda moju borbu iako je za dva sata pred njim najveća borba u karijeri. Tony Bellow i Eddie Hearn daju mi podršku uz ring. Pobijedio bih svemoćnog Krona tu večer”, poručio je Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da vam budem iskren, malo je bilo onih koji su vjerovali u moju pobjedu protiv Shawndella Wintersa koji je ipak slovio kao favorit. No, moj trener, ekipa oko mene i ja osobno znali smo da će tako biti, što će se dogoditi. On je bio veliki favorit zbog tog iskustva, ali on i ja imamo drugačiji stil boksa. Svi se nešto ispipavaju, gledaju, dok mene uopće ne interesira, ja težim odmah nokautirati suparnika. Nije me uopće zanimalo što mi on ima za ponuditi. Ušao sam u ring, odradio svoj posao. Volim taj old-school boks i ne znam u kojem se trenutku to promijenilo, kad je uopće boks otišao u tom lošem smjeru. Prije su bile puno bolje borbe, zanimljivije, jer se išlo od prve sekunde, bez kalkuliranja. Lijepo je kad se umoriš, nema ništa loše u tome, mogu boksati i mrtav umoran. Nije mi nikakav problem boksati deset ili petnaest rundi. Ma koliko treba. Kad sam stavio rukavice na ruku i osjetio da su opasno male, odmah sam znao da ovaj neće preživjeti dugo. Znači, rukavice su bile bolesno male. Čim smo ih Leo i ja vidjeli, odmah smo znali da to nema šanse da ide u treću rundu ili dalje”.bolesno male. Čim smo ih Leo i ja vidjeli, odmah smo znali da to nema šanse da ide u treću rundu ili dalje”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo