PRAVA POSLASTICA / Čeka nas novi spektakl? Joshua i Ruiz po treći put: 'Ne vidim zašto ne, dosad je bilo super'

Image
Foto: AP Images

Publika je najavu trećeg meča između ovog dvojca pozdravila glasnim ovacijama

7.12.2019.
23:35
AP Images
VOYO logo
Image

Joshua vratio titulu prvaka: Izdržao je svaku Ruizovu bombu i uzeo po što je došao!

Image

Joshua vratio titulu prvaka: Izdržao je svaku Ruizovu bombu i uzeo po što je došao!

Anthony Joshua je "stari novi" prvak teške kategorije. Britanac je nakon 12 rundivratio sve pojaseve koje mu je 1. lipnja "oteo" Andy Ruiz.

Odboksao je taktički na distanci, potpuno drugačije nego u prvoj borbi i zbog toga je toliko uvjerljivo prošao kod sudaca. Meksikanac je meč završio frustriran, razbio mu je Joshua arkadu već na samom početku borbe, a Britanac je cijeli meč odboksao na način koji mu najviše odgovara. Otuda silne provokacije na samom kraju meča. Koje su, doduše, brzo zaboravljene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem bogu, bis milah, prvi put je bilo toliko lijepo da sam morao to napraviti drugi put. Čovjek kao ja nema isprike. Ovo je boks, ispravio sam se i došao jači, poštujem Andyja koji je pokazao da je majstor ove slatke znanosti. Ostat ću gladan i ponizan u ovoj pobjedi. Hvala svim mojim navijačima te promotorima i menadžerima, mogao bih ih nabrajati do jutra", rekao je Joshua nakon meča pa nastavio:

"Sve je u pripremi. Karijera se gradi na iskustvu, nema pobjeda i poraza, sve je iskustvo. Napravit ćemo to ponovno, dosad je bilo dobro. Borit ćemo se i treći put."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon borbe oglasio se i Andy Ruiz.

"U trećoj borbi bit ću u j*beno najboljoj formi svog života. Bolje ću se spremiti. Nema isprika. Previše sam ga lovio po ringu, osjećao sam da ne mogu ispuniti ono što sam zacrtao", rekao je nakon borbe Ruiz i izrazio želju za trećom borbom, od čega Joshua nije pobjegao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U konačnici, Joshui je ovo 23. pobjeda u 24. meču karijere, a Ruiz je ubilježio drugi poraz u 35. profesionalnoj borbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo