SENZACIJA U NEW YORKU / Karlović izbacio najbolje na svijetu

Image
Foto: AP

Godinama najbolji svjetski teniski par, braća Mike i Bob Bryan, ispali su već u prvom kolu US Opena. Za to su krivci Ivo Karlović i njegov 34-godišnji partner Nijemac Frank Moser.

1.9.2011.
7:58
AP
VOYO logo

Hrvatsko-njemačka kombinacija je sa 6:4, 2:6, 6:2 pobijedila par koji je u karijeri osvojio čak 11 Grand Slam naslova. Isto tako, braća Mike i Bob Bryan su tri puta bili najbolji na US Openu, a branili su i titulu iz 2010. koju su izgubili nakon samo sto minuta nastupa ove godine.

Jednako uspješna u parovima nije bila hrvatska tenisačica Petra Martić, koja je igrala s Ruskinjom Ksenijom Pervak. Sa 6:3, 1:6, 6:2 njih su svladale Ukrajinka Olga Savčuk i Ruskinja Vitalija Diatčenko.
Ivan Dodig poražen je u paru s Australcem hrvatskih korijena Bernardom Tomićem od španjolske kombinacije Pablo Andujar i Daniel Gimeno-Traver sa 6:2, 7:5

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirjana Lučić je u paru s Austrijankom Tamirom Paszek imala iznimno visoku prepreku u Ruskinjama Vjeri Zvonarjevoj i Anastaziji Pavljučenkovoj. Hrvatsko-austrijska kombinacija poražena je s glatkih 6:1, 6:2 nakon tek malo više od sat vremena igre.

Četvrtog dana US Opena u četvrtak čak četvoro hrvatskih predstavnika bit će u akciji. Prva kreće Mirjana Lučić koja će u 17 sati zaigrati na centralnom Arthur Ashe stadionu protiv Talijanke Francesce Schiavone. Petra Martić igrat će protiv Ruskinje Pavljučenkove u drugom meču dana na terenu broj četiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin Čilić će zaigrati protiv Australca Bernarda Tomića u trećem meču dana na terenu broj 17. Posljednji na programu od hrvatskih predstavnika bit će Ivo Karlović koji će se suprotstaviti 13. nositelju turnira, Francuzu Richardu Gasquetu u posljednjem meču dana na terenu broj 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo