Ni blizu gola /

Kakva serija promašaja: Je li ovo najgorih deset sekundi nogometa koje ste ikad vidjeli

Image
Foto: screenshot Twitter

Ovakva serija pogrešaka se rijetko viđa u profesionalnom nogometu, a upravo zbog ove situacije nam je svima jasnije zašto je ovaj dvoboj završio bez pogodaka

15.2.2022.
12:26
screenshot Twitter
VOYO logo

Dvoboj između Nublensea i Union La Calere u 2. kolu čileanske Primere završio je 0:0 i teško da bi i po čemu ostao upamćen da nije bilo nevjerojatne sekvence od desetak sekundi u kojoj su igrači gostujuće momčadi čak tri puta katastrofalno reagirali u solidnim situacijama na rubu kaznenog prostora Nublensea.

Ovakva serija pogrešaka se rijetko viđa u profesionalnom nogometu, a upravo zbog ove situacije nam je svima jasnije zašto je ovaj dvoboj završio bez pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni sami igrači nisu mogli vjerovati što se dogodilo, a snimka je vrlo brzo postala viralna. Ljubitelji nogometa iz cijelog svijeta se šale na račun nogometaša Union La Calere te tvrde da je to najgorih deset sekundi u povijesti nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak u ovoj utakmici je bilo dosta prilika i šansi te su gledatelji imali što za vidjeti no na posljetku nisu vidjeli ni jedan pogodak, ali s obzirom da se radi o početku prvenstva topnici obje momčadi će imati vremena za namještanje nišanskih sprava.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo