sušićeva reakcija na ždrijeb / 'Kad vidim gdje je završila Hrvatska, mi smo dobro prošli'

Image
Foto: Wikipedia

"Argentina je favorit za prvo mjesto, a mi ćemo se boriti za drugo mjesto s Nigerijom. Iran i Nigeriju ne poznajemo, ali znamo da je Nigerija, a Iran ne smijemo podcijeniti. Imamo šanse za prolazak dalje", rekao je Sušić.

6.12.2013.
19:25
Wikipedia
VOYO logo

Kad pogledamo u kojoj je skupini završila Hrvatska, mi smo dobro prošli, kazao je izbornik BiH Safet Sušić nakon ždrijeba za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. BiH će igrati u skupini F s Argentinom, Nigerijom i Iranom.

"Argentina je favorit za prvo mjesto, a mi ćemo se boriti za drugo mjesto s Nigerijom. Iran i Nigeriju ne poznajemo, ali znamo da je Nigerija, a Iran ne smijemo podcijeniti. Imamo šanse za prolazak dalje", rekao je Sušić koji je zakasnio na let za Brazil i zbog toga se nije pojavio u Salvadoru.

Carlos Queiroz, izbornik Irana, kazao je kako će za Iran biti biti čast igrati protiv tako jakih momčadi, ali da ih se nikako ne smije potcijeniti.

Francuski izbornik Didier Deschamps nije bio nezadovoljan skupinom u kojoj su Francuska, Švicarska, Ekvador i Honduras.

"Na ovakvom natjecanju je najbitnije dobiti prvu utakmicu. Nažalost, mi prvu utakmicu igramo sa Švicarskom", kazao je Deshamps.

Portugalski izbornik Paulo Bento nije bio presretan skupinom u kojoj su još Njemačka, Gana i SAD.

"To je vrlo teška skupina u kojoj je Njemačka veliki favorit. I SAD i Gana su odlične momčadi s puno igrača koji igraju u Europi. Borit ćemo se, ali sam očekivao lakšu skupinu", kazao je Bento.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo