JUNAK IZ KIJEVA VRATIO SE U FORMU: / 'Jako sam se potrošio, jedva sam dočekao pauzu. Sada je samo bitno da zabijam'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Junak iz Kijeva ima sve veću ulogu u reprezentaciji.

23.3.2018.
14:38
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Andrej Kramarić postao je junak nacija kada je u listopadu prošle godine s dva gola u Kijevu srušio Ukrajinu i osigurao reprezentaciji dodatne kvalifikacije. Iako do tada nije dobiva previše prilika, njegov status dolaskom Zlatka Dalića na mjesto izbornika znatno se promijenio. Trenutno se nalazi u SAD-u gdje reprezentaciju čekaju pripremne utakmice protiv Perua i Meksika. Prije toga Vatreni su iskoristili vrijeme za uživanje te su bili na NBA utakmici između Miamija i NY Kincksa.

"Najbolje od svega je bilo to što većinu nas nitko nije prepoznao, samo Raketu, Luku i Matea koji igraju u Barci i Realu. Mi ostali smo bili kao najobičniji turisti", rekao je napadač Novom listu. Sve donedavno mučila ga je golgeterska kriza, no vratio se u formu nakon zimske pauze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na ljeto sam imamo problema s ozljedom. Nisam u prvenstvo ušao spreman i to se odrazilo na igru. Poslije sam igrao važne utakmice s reprezentacijom. U tom sam se razdoblju jako potrošio. Ostao sam bez energije, skrenuo s puta i jedva dočekao zimsku pauzu tijekom koje sam napunio baterije", kaže Kramarić. Kako često mijenja pozicije u momčadi pitanje je kakvu će ulogu imati u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U klubu sam često igrao lijevog veznog, nekoliko posljednjih iza napadača. Trener me rotirao. U reprezentaciji sam igrao i na krilu. Nije bitno gdje igram, samo da zabijam golove", jasan je napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da mu je draže što Vatreni na pripremama igraju s jakim suparnicima jer su motiviraniji protiv boljih momčadi. Za kraj je poručio da vjeruje da reprezentacija ima kvalitetu za drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U nokaut fazi je najvažnije pokazati pravi karakter. Često ne prolaze bolje momčadi. Portugal na Europskom prvenstvu u Francuskoj je najbolji primjer", završio je.

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo