IZNENADIO GA ČAČIĆEV POZIV: / 'Nisam znao da ću biti pozvan, ovo je veliki dan u mojoj karijeri'

Image

Branič austrijskog Salzburga Duje Ćaleta-Car (19) našao se na popisu izbornika Ante Čačića za Europsko prvenstvo u Francuskoj.

16.5.2016.
15:15
VOYO logo

Ovo će mu jedno biti prilika da upiše prve minute u dresu reprezentacije. Iako je već jednom bio pozvan među Vatrene i to protiv Bugarske prošlog studenog u kvalifikacijama za Euro, tada nije ulazio u igru.

Velika čast

"Ovo je veliko iznenađenje. Presretan sam i počašćen. Ovo mi je veliko priznanje. Nisam znao da ću biti pozvan. Nitko mi iz HNS-a nije ništa rekao", izjavio je branič za Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U petak stižem u Hrvatsku i spreman sam za okupljanje. Hoću li imati tremu u takvom društvu? Već sam jednom bio u reprezentaciji. Upoznao sam suigrače i tu mi je puno prijatelja iz mlade vrste poput Livakovića, Ćorića, Roga, Halilovića. Neće biti problema i jedva čekam okupljanje", rekao je Ćaleta-Car. Sada mu je cilj biti među 23 putnika u Francusku,a za to će kako sam kaže morati dati sve od sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je veliki dan u mojoj karijeri", zaključio je nogometaš.

I Ćorić u šoku

Baš poput njega iznenađšenje pozivom dijeli i Ante Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam imao pojma. Ovo mi je veliko iznenađenja. S trenerom Zoranom Mamićem nisam pričao o reprezentaciji i mogućem pozivu. Nadao mu se jesam jer mislim da sam odigrao jako dobro, ali da ću ja kao 19-godišnjak dobiti poziv u A-reprezentaciju, u kojoj ću trenirati s igračima kao što su Modrić, Rakitić, Mandžukić i još neki, nisam mogao ni pomisliti', izjavio je Ćorić za Tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo