SRBIMA SE TO NIJE SVIDJELO / Izbornik Srbije lajkao Rakitićevu fotografiju s Thompsonom, otkrio i zašto

Image
Foto: Ivan Rakitić/Instagram

Krstajić je rekao da time nije podržao Thompsona, nego da je to učinio jer lajka sve Rakitićeve fotografije

17.7.2018.
16:06
Ivan Rakitić/Instagram
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić u ponedjeljak je na svom Instagramu objavio fotografiju s Markom Perkovićem Thompsonom koji se s Vatrenmima šest sati vozio u autobusu od zračne luke do Trga bana Josipa Jelačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik reprezentacije Srbije Mladen Krstajić lajkao je tu fotografiju, a ubrzo se našao na udaru kritika svojih sugrađana. 

Krstajić je odgovorio na prozivke rekavši da time nije podržao Thompsona, nego da je to učinio jer lajka sve Rakitićeve fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja Ivanove fotografije lajkam gdje god da se pojave. Tako je bilo i ovoga puta. Nisam to napravio da bih podržao Thompsona koji je otvoreno protiv Srbije i srpskog naroda Niti sam Thompsona prepoznao na fotografiji, niti me on zanima, niti želim čuti za njega i bilo što slično. Tko me imalo poznaje, zna koliko volim svoju zemlju i svoj narod, a poštujem druge", pojasnio je Krstajić za Tanjug.

Rakitić i Krstajić su veliki prijatelji, a igrali su zajedno u Schalkeu. Hrvatski reprezentativac nedavno je kupio semafor NK Radnik čiji je predsjednik upravo Krstajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo