sumirao veličanstvenu pobjedu / Izbornik Dalić za RTL: 'Sad nam je sve otvoreno, ne smijemo se s ovim zadovoljiti i nećemo ovdje stati!'

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić javio se uživo u emisiju RTL Danas, gdje je komentirao veliku pobjedu protiv Danske u osmini finala Svjetskog prvenstva

2.7.2018.
18:49
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić javio se uživo u emisiju RTL Danas, gdje je komentirao veliku pobjedu protiv Danske u osmini finala Svjetskog prvenstva.

"Najvažnije je da smo prošli dalje. Sad smo malo umorni istrošila naš je ova utakmica, ali danas imamo dan bez aktivnosti, odmarat ćemo i sutra svježi krećemo s pripremama za ogled s domaćinom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad nam je sve otvoreno. Moramo vjerovati u sebi, i ako ćemo vjerovati, doći će velike stvari. Ne želimo stati na ovome."

"Ja ove dečke ne mogu naučiti igrati nogomet, oni to već znaju, no mogu im ugraditi neku vjeru u sebe samopouzdanje. Mi smo jučer 5, 6 puta pokazali karakter, vraćali se iz situacije koja nije išla na naš mlin. Postali smo jedna velika obitlej i to se vidi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić tvrdi da na ovom turniru prevladava momčadski nogomet.

"Vidjeli ste da su sve ekipe koje se uzdaju u pojedince već kod kuće. Ispao je Portugal koji se uzdao u Ronalda, Argentina koja se uzdala u Mesija, Egipat sa Salahom, mi smo pokazali da smo momčad i tako igramo, i vidi se na ovom prvenstvu da je to najvažnije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostatak razgovora pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo