igrač s najdužim stažem / Izabrali ga suigrači: Iniesta naslijedio Xavija

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

Osim glavnog kapetana i prvog zamjenika, igrači su među sobom izabrali još dvojicu zamjenika, Sergija Busquetsa i Javiera Mascherana

4.8.2015.
16:38
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Andresa Iniestu su suigrači tajnim glasovanjem izabrali za novog kapetana Barcelone, a Lea Messija za njegovog prvog zamjenika, objavio je europski prvak na svom službenom internetskom portalu.

Osim glavnog kapetana i prvog zamjenika, igrači su među sobom izabrali još dvojicu zamjenika, Sergija Busquetsa i Javiera Mascherana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andres Iniesta je igrač s najdužim stažem na Camp Nou te je bilo logično da upravo on naslijedi dosadašnjeg kapetana Xavija Hernandeza koji je napustio Barcelonu po završetku prošle sezone. Iniesta ulazi u svoju 14. sezonu s prvom momčadi, a prošle je sezone u 41 nastupu postigao tri pogotka. Njegov prvi zamjenik Leo Messi već je 12. sezonu u dresu Barcelone, a u svojoj 11. sezoni je u pohodima na trostruku krunu u 56 utakmica ugradio 56 pogodaka.

Rezultate igračkog glasovanja još mora potvrditi stručni stožer, ali za očekivati je da se Luis Enrique i njegovi suradnici neće protiviti ovom izboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo