Ivanišević priznao: 'Bio sam šokiran zbog Serene!'

Za novo izdanje britanskog The Standarda proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević osvrnuo se na prvi tjedan trećeg Grand Slam turnira sezone Wimbledona.

30.6.2014.
13:39
VOYO logo

"Bio sam šokiran kada je Serena Williams ispala u prvom tjednu Roland Garrosa, a sada je ispala i u prvom tjednu Wimbledona kada sam je smatrao velikom favoritkinjom za osvajanje naslova. Igrala je slabo, ali čini se da je konkurencija u ženskom tenisu sve manje predvidljiva. Bilo je puno iznenađenja, za razliku od ždrijeba kod muškaraca", napisao je Ivanišević, pa nastavio:

"Vjerovao sam da će prva četiri nositelja u muškom dijelu ždrijeba proći dalje. Prošle je godine bilo puno iznenađenja, ali ove godine su se Đoković, Nadal, Murray i Federer bolje pripremili. Bit će posebno zanimljivo pratiti njihove mečeve sada kada im predstoje zahtjevniji suparnici", smatra pobjednik Wimbledona iz 2001. godine i aktualni trener Marina Čilića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobjeda Marina u 3. kolu protiv Tomaša Berdycha je bila psihološki vrlo bitna za njega. Važno je da počne vjerovati da spada u drugi tjedan Grand Slam turnira. Igrao je agresivno i pokazao je da se ne boji nikoga pa ni sjajnog tenisača kakav je Tomaš. Jako sam ponosan na njega."

"Njegova pobjeda protiv Berdycha je postavila novi rekord Wimbledona kada su u pitanju najkasnije pobjede (21:38). Bilo je zaista mračno na terenu, ali koga briga. Bitno da je Marin pobijedio", stoji u Ivaniševićevom blogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo