Vox populi /

Ima li Hrvatska šanse? Pitali smo vas što očekujete od večerašnje utakmice sa Španjolskom

Hoće li Hrvatska stići do prvog mjesta u skupini, kakva su očekivanja od reprezentacije i igrača u daljnjem natjecanju, upitali smo i naše građane

17.1.2019.
17:00
VOYO logo

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju večeras čeka peta utakmica prvenstva u Münchenu i ona najizazovnija protiv iskusnih Španjolaca. Za osvajanje važnih bodova za drugi krug bit će ovo, kako i sam izbornik Lino Červar kaže, rovovska bitka protiv aktualnih prvaka Europe. Dok Hrvatska na svojoj strani ima glasnu podršku navijača, trebat će se pobrinuti za jačanje obrane te biti pažljiva u napadu, jer Španjolci nude jaku tranziciju.

"Imamo iznimno jakog protivnika, prvaka Europe i za to moramo biti i mentalno i taktički, tehnički spremni za utakmicu. Oni su favoriti, moramo dati sutra više od 100 posto ako želimo njih pobijediti“, kazao je Červar nakon jučerašnje utakmice s Bahreinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li Hrvatska stići do prvog mjesta u skupini, kakva su očekivanja od reprezentacije i igrača u daljnjem natjecanju, upitali smo i naše građane. Riječi podrške za reprezentativce nisu izostajale, a kao najbolje igrače građani izdvajaju Domagoja Duvnjaka, Luku Stepančića te Marina Šegu.

Više pogledajte u video prilogu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kakav ishod predviđate čitatelji našeg portala Vijesti.hr, pitali smo vas u anketi objavljenoj jučer na našem portalu. 

Čak 84 posto glasača predvidjelo je pobjedu hrvatske reprezentacije. Tek osam posto vas tvrdi kako su Španjolci bolji i kako s njima nemamo prevelike šanse. Do danas u 17 sati, odgovori su glasili ovako: 

Nadalje, sedam posto vas je odgovorilo kako je bitno samo da pobijedi bolja momčad, dok vas tri posto ne interesira rezultat večerašnje utakmice. 

"Propustili ste utakmicu? Sve snimke utakmica možete besplatno pogledati u RTLplay digitalnoj videoteci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo