Futsal /

Hrvatska pobjedom otvorila Euro: Naš reprezentativac zabio gol rabonom kakav se rijetko viđa

Image
Foto: profimedia.hr

U prvom kolu Europskog prvenstva u futsalu, reprezentacija Hrvatske je s 3-1 savladala Poljsku.

22.1.2022.
8:24
profimedia.hr
VOYO logo

Hrvatska futsal reprezentacija pobijedila je u svom prvom susretu na Europskom prvenstvu reprezentaciju Poljske s 3-1.  Dva su hrvatska reprezentativca privukli najviše pažnje. Vratar Žarko Luketin je imao maestralnu partiju na golu, a trenutak za pamćenje publici je pružio Matej Horvat koji je rabonom zabio gol o kojem će se još danima pričati.

No krenimo redom. Naša reprezentacija nije baš dobro ušla u utakmicu pa su Poljaci imali par vrlo izglednih šansi da bi baš Horvat fantastičnim golom protivnicima priuštio hladan tuš u osmoj minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genijalan Horvatov potez možete vidjeti OVDJE.

Golijada u prvom dijelu, mreže mirovale u drugom

Nije se Hrvatska posložila ni nakon toga, ali makar su imali prednost. I to se promijenilo u 14. minutu kada Peter Koly poravnava nakon pogreške naše obrane. Taj pogodak kao da je trgnuo Vatrene pa su vratili prednost praktički čim su krenuli s centra. Strijelac za 2-1 je bio Antonio Sekulić, a do kraja poluvremena je Franco Jelovčić podigao prednost na dva pogotka razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo poluvrijeme je bilo nalik prvome samo bez pogodaka. Poljaci su stvarali šanse, ali Luketin je spustio rampu. Bilo je i malo sreće za naše jer nas je spašavala i stativa te je rezultat ostao nepromijenjen do kraja.

Hrvatske futsal reprezentativce u utorak u 17.30 čeka dvoboj protiv jednih od najvećih favorita cijelog turnira, Rusije. Moćni Rusi su u prvom kolu pregazili Slovačku sa čak 7:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo