PRILIKU DOBILI MLADI IGRAČI / Hrvatska bolja od Rumunjske

Image

U susretu petog kola skupine 2 kvalifikacija za Europsko rukometno prvenstvo 2012. godine reprezentacija Hrvatske je na gostovanju u Turn Severinu pobijedila Rumunjsku 30:25 (14:14) i ostvarila petu pobjedu u skupini.

9.6.2011.
5:36
VOYO logo

Hrvatska je i prije gostovanja u Rumunjskoj osigurala prvu poziciju u skupini i direktan plasman na EP koje će se od 17. do 29. siječnja iduće godine održati u Srbiji.

 Hrvatska je u Rumunjskoj nastupila bez ponajboljih igrača (Balić, Vori, Lacković, Zrnić, Alilović, Buntić) pa je izbornik Slavko Goluža pružio priliku mladim igračima koji do sada nisu previše igrali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji igrač u hrvatskim redovima bio je Ivan Čupić sa devet golova pri čemu je sedam zabio iz sedmeraca, dok su Manuel Štrlek, Drago Vuković i Marko Kopljar dodali po četiri gola. Domaćine su predvodili Aurel Gabriel Florea sa 10 golova (šest iz sedmeraca), Stan sa šest i Alexandru Simicu sa četiri gola.

 U drugom susretu iz skupine u četvrtak se sastaju Litva i Španjolska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Na ljestvici vodi Hrvatska sa 10 bodova ispred Španjolske i Litve sa po četiri boda. Rumunjska je na začelju bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo