HKS ODGOVORIO BOGDANOVIĆU: / 'Ovo su razlozi zbog kojih su košarkaši putovali u lošim uvjetima'

Image
Foto: Facebook

Prije dolaska u Rio 3. kolovoza košarkaši će boraviti u Argentini gdje će igrati pripremne utakmice.

28.7.2016.
8:14
Facebook
VOYO logo

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović podigao je dosta prašine kad se putem Facebooka požalio na uvjete 32-satnog leta prema Južnoj Americi, točnije prema Argentini gdje će reprezentacija provesti nekoliko dana prije odlaska u Rio na otvaranje Olimpijskih igara.

Image
SRBI SE SPRDAJU S HRVATIMA: /

'Dok su orlovi širili krila, Hrvati su savijali koljena'

Image
SRBI SE SPRDAJU S HRVATIMA: /

'Dok su orlovi širili krila, Hrvati su savijali koljena'

"“Hvala HKS-u i HOO-u što su se potrudili i priuštili nam komfor kakav zaslužujemo na putu od 32 sata. Uvjeti su nam uvijek bili na nivou", napisao je Bogdanović, a sada je stigao i odgovor od Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vezano uz status na Facebook stranici hrvatskog reprezentativca Bojana Bogdanovića, željeli bismo pojasniti organizaciju putovanja hrvatske košarkaške reprezentacije u Argentinu. Hrvatski košarkaški savez je u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom učinio sve kako bi našim igračima i stručnom stožeru osigurao najbolji i najkomforniji prijevoz do Cordobe, a posebno s obzirom na njenu udaljenost. Nažalost, naša volja i želja, niti angažman, nisu bili dovoljni, jer nas je u toj namjeri spriječilo nekoliko objektivnih razloga", poručuju ih HKS- te nastavljaju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasno rezerviran let

"Najvažniji i presudan leži u činjenici da se reprezentacija plasirala 9. srpnja na Olimpijske igre i iako se već sljedeći dan krenulo u organizaciju putovanja, izbor je bio vrlo ograničen. Konačni letovi (i mjesta u zrakoplovu) su ono najkvalitetnije što se u tom trenutku moglo izabrati iz preostale ponude zrakoplovnih tvrtki.

Treba napomenuti da je naša delegacija putovala u dvjema skupinama, veliki dio preko Rima, dok je manji dio članova stručnog stožera, zbog potpune popunjenosti zrakoplova, putovao preko Pariza. Niti na jednom letu nije bilo dovoljno mjesta za cijelu delegaciju pa tako ni mjesta u poslovnoj klasi. Na kraju, ono najvažnije, cijela delegacija je sretno stigla na odredište i sigurni smo da će, nakon što se svi dobro odmore, nastaviti putem koji je zacrtan u Torinu", pojasnili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dolaska u Rio 3. kolovoza košarkaši će, inače, boraviti u Argentini gdje će igrati pripremne utakmice. Svoj prvi nastup na Igrama imaju 7. kolovoza protiv reprezentacije Španjolske, europskog prvaka i branitelja srebra s OI iz Londona 2012. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo