Ivanišević: 'Napravio sam puno gluposti u životu, ali ovo...'

Goran Ivanišević prima pohvale sa svih strana zbog fantastičnog posla koji je kao trener napravio s Marinom Čilićem.

12.3.2014.
15:39
VOYO logo

Gorane, napravili ste sjajan posao s Marinom Čilićem u tako kratkom vremenu. Što ste promijenili u njegovoj igri? Prioritet je bio servis, na tome smo najviše radili. To je bilo najteže jer nije to bio najbolji udarac u njegovoj igri, a on je jako visok i trebao je imati bolji servis. Sada ima puno više samopouzdanja i sve polako sjeda na svoje mjesto.

Jeste li mu pokazali i umjetnost razbijanja reketa? Nitko vam to ne može pokazati, to je nešto sa čime se rodite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisam vidio da je Marin ikada razbio reket, koliko ste ih vi razbili u karijeri? Ma ne treba ni znati kako se razbija reket, samo da igra dobro. A ne znam koliko sam ih ja razbio, vjerojatno jako puno. Nemam ništa protiv razbijanja reketa, ako to služi dobroj svrsi.

U jednom svom meču ste razbili sve rekete koje ste imali i morali ste predati meč jer više niste imali sa čime igrati? Je li to istina ili je to samo glasina i kako je reagirao protivnik? Istina je. A bili su svi iznenađeni jer to nitko nikad nije napravio u povijesti, a vjerojatno ni neće ponoviti. Ali u redu je to, napravio sam puno gluposti u svom životu, ovo je bila jedna od njih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morao je Goran navesti i četiri po njemu najbolja tenisača svih vremena... Svih vremena? Uf, to je teško. Agassi, Sampras, Federer i McEnroe.

//www.youtube.com/embed/fKqcZ2-O3uk

Gdje je Nadal na toj listi? Hm, trebali bi onda napraviti barem TOP 10, najbolja četiri je teško odrediti koliko je dobrih tenisača, ali i Nadal je tu, možda u pet.

Gdje ste vi? A ne znam. Ali bilo je puno tenisača, zaboravio sam Borga, Lavera, ma nemoguće je reći, ne može se napraviti lista, ne može. Morali bi napraviti barem najboljih 50.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno pitanje bilo je o Šimunićevom uzvikivanju 'Za dom spremni' na Maksimiru, zbog kojeg je hrvatski nogometni reprezentativac kažnjen s deset utakmica kazne i neće moći nastupiti na Svjetskom prvenstvu. "Ne želim na to odgovoriti", ispalio je Goran bez puno razmišljanja.

Cijeli razgovor pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo