KAKO JE PROPAO RAKITIĆEV TRANSFER IZ BARCE? /

'Bili su u stalnom kontaktu, Hrvat je bio zainteresiran, ali...'

Image
Foto: AFP

Veznjak je ljetos bio tražena roba pogotovo zbog odličnog nastupa na SP-u u Rusiji.

20.9.2018.
20:31
AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ljetos je bio na meti bogatog PSG-a. No, na kraju je odlučio ostati u Barceloni misleći kako će zbog toga biti nagrađen poboljšanjem ugovora. Međutim, predsjednik Joseph Maria Bartomeu poručio mu je da na to ne može računati prije iduće sezone.

Želio na Park prinčeva?

“Ne tražim ništa, želim samo da su ljudi zadovoljni mnome. Ostanak je bila moja odluka, sretan sam ovdje. Iskreno što se dogodi, dogodit će se, meni to ništa ne mijenja. Riječi u nogometu ionako ništa ne znače, važno je ono što se govori na terenu, a ja se osjećam dobro. Kao i moja obitelj ovdje što je meni najvažnije”, rekao je veznjak u poslije prvog kola Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na priču oko lova PSG-a na njega osvrnuo se u četvrtak francuski Le Parisien. Navode kako su ga lovili do kraja prijelaznog roga i da su predstavnici kluba redovno bili u kontaktu ss njim te da su mu dali konkretnu ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navode i da je Rakitić bio zainteresiran za ponudu koja mu je garantirala povećanje plaće. Ipak, Barcelona je brzo zatvorila vrata ovom transferu, a njegova otkupna klauzula 120 milijuna eura bila im je nepremostiva zapreka jer bi na taj način prekršili pravilo financijskog fair playa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo