Kakva transformacija / Fotografije Iranskog Hulka iz djetinjstva šokirale: Sve se promijenilo između nakon osme godine, postao je zvijer preko noći

Image
Foto: Youtube

Sve se promijenilo između njegove 8. i 13. godine kada je izrastao i nabacio nevjerojatnu količinu mišićne mase za tako mladog dječaka

12.4.2022.
11:20
Youtube
VOYO logo

Sajad Gharibi poznat kao i Iranski Hulk posljednjih je mjeseci u centru medijske pozornosti. Ovaj je 30-godišnjak trebao ući u ring s Britancem Martynom Fordom kojeg se naziva 'najstrašnijim čovjekom na planeti'. Nakon nekoliko mjeseci cirkusa, trash talka i jednog susreta licem u lice borba je otkazana, a trakavica među njima se i dalje nastavlja.

Naime, Ford je Iranca prije tjedan dana optužio za otkazivanje meča, a Gharibi mu je odgovorio prije nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam da se Ford ne želi boriti. Ne samo sa mnom već ni s jednim drugim borcem. Ja nisam otkazao borbu, jer je to protivno mom ugovoru. On ne želi da me vidi, ali moji zastupnici rade na tome", kazao je Iranac.

Mnogi sumnjaju da je taj njihov cijeli sukob samo bila predstava za javnost, a njih dvojica navodno već traže druge protivnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatna transformacija u djetinjstvu

U međuvremenu, Iranski Hulk je na društvenim mrežama, na kojima je vrlo aktivan, ponovo privukao pozornost. Naime, nakon promocije ovog meča ponovno se pojavio video koji pokazuje njegovu nevjerojatnu transformaciju od ranog djetinjstva do punoljetnosti kada se u samo nekoliko godina iz sasvim običnog dječaka pretvorio u 'mišićavu zvijer'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se promijenilo između njegove 8. i 13. godine kada je izrastao i nabacio nevjerojatnu količinu mišićne mase za tako mladog dječaka. O njegovom se djetinjstvu malo zna, osim toga da je odrastao u iranskom gradu Ahvazu te da je odgajan u tradicionalnom duhu.

Gharibi je bez obzira na sumnju koju mnogi izražavaju vezano za njegove borilačke vještine, impresivna pojava. Visok je 188 centimetara i teži čak 160 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo