NEMA STRAHA ZA BUDUĆNOST / Fantastičan uspjeh Ane i Borne u Melbourneu!

Image
Foto: Pixsell

Mladi hrvatski tenisači Ana Konjuh i Borna Čorić ostvarili su sjajan rezultat na prvom Grand Slam turniru sezone Australian Openu plasiravši se u polufinale juniora, dok se Konjuh plasirala i u finale ženskih parova.

24.1.2013.
10:42
Pixsell
VOYO logo

Petnaestogodišnja Ana Konjuh iz Dubrovnika, koja je na juniorskom Australian Openu treća nositeljica, plasman u polufInale ostvarila je pobjedom nad Čehinjom Barborom Krejickovom u dva seta 6-4, 6-4. U finalu hrvatsku tenisačicu očekuje 16-godišnja Ruskinja Elizaveta Kulichkova.

U ženskim parovima Konjuh i Kanađanka Carol Zhao bile su bolje od Ane Daniline iz Kazahstana i Kulichkove, a u finalu ih čekaju Ukrajinka Oleksandra Korashvili i Čehinja Krejickova.

Borna Ćorić, 16-godIšnji Zagrepčanin, u četvrtifinalu je pobijedio Slovaka Mateja Maruscika 6-3, 6-2. U polufinalu ga čeka Grk Thanasi Kokkinakis.

U finalu turnira tenisačica na Australian Openu u Melbourneu igrat će prva nositeljica i braniteljica naslova Bjeloruskinja Viktorija Azarenka i Kineskinja Na Li.

Azarenka je u polufinalu svladala najveće iznenađenje turnira, Amerikanku Sloane Stephens sa 6-1, 6-4, dok je Li deklasirala drugu igračicu svijeta, Ruskinju Mariju Šarapovu sa 6-2, 6-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo