BLIŽI SE UTAKMICA GODINE / Škoti su od jutra na ulicama Glasgowa, ali mogu zamjetiti i popularne kockice

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Tekstualni prijenos UŽIVO atmosfere iz Glasgowa pratite na portalu Net.hr

22.6.2021.
16:25
Screenshot: Twitter
VOYO logo

19.23 - Na društvenim mrežama pojavila se snimka škotskih i hrvatskih navijača kako vrijeme do večerašnje utakmice godine za obje zemlje krate igrajući nogomet međusobno. Lijepi prizor...

18.03 - Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović oglasio se na svom službenom Facebook profilu i poslao poruku hrvatskim nogometašima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatsku nogometnu reprezentaciju večeras čeka važna utakmica za nastavak natjecanja na Europskom prvenstvu. Dečki, gledat ćemo vas i navijati za pobjedu. Ali najvažnije od svega je da igrate hrabro i srčano do zadnje minute, pokažite ono što najbolje znate, dajte sve od sebe. Hrvatska će biti uz vas!", objavljeno je na Milanovićevom profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.06 - Škotski mediji objavili su vjerojatni sastav svoje reprezentacije za Hrvatsku. Više o tome čitajte - OVDJE.

16.43 - Dalićeva momčad će, kao i protiv Češke, u Glasgowu imati podršku tek stotinjak onih najupornijih navijača koji su u Glasgow došli unatoč strogim epidemiološkim mjerama. Hrvatski navijači morali su biti u samoizolaciji deset dana po dolasku u Škotsku, ali ih to nije spriječilo da dođu podržati reprezentaciju koja je oslabljena upravo time što na Euru nemaju navijačku podršku na koju su se naviknuli inače i koja im jako puno znači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16.40 - Novinarka BBC-ja Linda Sinclair na svom je Twitter profilu objavila video fan zone u Glasgowu iz koje će se danas pratiti utakmica Škotske i naših Vatrenih.

16.14 - News. STV.TV javlja kako se škotski navijači okupljaju diljem zemlje i kako će oko 12 000 navijača biti unutar stadiona Hampden Parka, a još tisuće njih van stadiona u fan zoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UMRITE MUŠKI /

Škoti danas imaju jednu jedinu prednost, sve ostalo je na našoj strani: 'I oni će se morati otvoriti'

Image
UMRITE MUŠKI /

Škoti danas imaju jednu jedinu prednost, sve ostalo je na našoj strani: 'I oni će se morati otvoriti'

16.03 - Navijači se polagano zagrijavaju za večerašnju utakmicu 3. kola skupine D na Hampden Parku između Škotske i Hrvatske. Ugledni britanski BBC piše kako su škotski navijači spremni za večerašnju utakmicu i kako su od jutra na ulicama Glasgowa.

"Navijači se mogu vidjeti posebno u centru grada, gdje se zagrijavaju za utakmicu. Među brojnim Škotima mogu se zamjetiti i malobrojni hrvatski navijači", stoji u tekstu BBC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo