DALIĆ PRIPREMIO VELIKO IZNENAĐENJE / Ovako bi Hrvatska trebala izgledati protiv Engleske, u vrhu napada golema promjena

Image
Image

Na vratima će gotovo sigurno biti Dominik Livaković

8.6.2021.
21:05
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, na posljednjem je treningu u Rovinju možda otkrio u kojem će sastavu njegova momčad zaigrati protiv Engleske u prvom kolu Europskog prvenstva, koje je na rasporedu ove nedjelje.

Posebno zanimljivu situaciju imamo u vrhu napada, ali do toga ćemo doći. Na vratima će gotovo sigurno biti Dominik Livaković, ispred njega igrat će na poziciji desnog beka Šime Vrsaljko, a kako se čini s lijeve strane će biti Borna Barišić, premda je Joško Gvardiol bio fantastičan u prošloj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na stoperskim pozicijama igrat će vjerojatno Domagoj Vida i Duje Ćaleta-Car, što znači da Dejan Lovren neće biti spreman za ogled s Engleskom. Nadalje, u veznom redu očekuje se moćan trojac Marcelo Brozović, Luka Modrić i Mateo Kovačić, a najinteresantniju situaciju imamo u napadu.

Image
Image

Iznenađenje u napadu

Ofenzivni trolist trebali bi činiti Nikola Vlašić koji bi trebao igrati na desnom krilu, a s lijeve strane trebao bi igrati Ivan Perišić. Najveće iznenađenje moglo se vidjeti u napadu, tamo nije bilo niti Andreja Kramarića niti Brune Petkovića, već je centarfor bio Ante Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić do sada nikada nije igrao na poziciji napadača u reprezentaciji, dok je, recimo, u Milanu često bio "devetka" i bio je poprilično efikasan i koristan. No, vidjet ćemo hoće li Dalić odabrati baš ovih 11 za nedjeljnu utakmicu s Engleskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo