JE LI BILO SUKOBA / Dalić komentirao tvrdnju Španjolaca da je bilo napeto između Modrića i Rebića: 'Normalno da je bila takva reakcija'

Image

Danas svi pričaju o Rebićevu notornom mijenjanju kopački usred opasnog napada Španjolske

29.6.2021.
12:04
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale Europskog prvenstva nakon što je u susretu osmine finala u Kopenhagenu pred 25.000 gledatelja nakon produžetaka izgubila od Španjolske sa 3:5.

Nakon nevjerojatne drame i brojnih obrata, Furija je nakon produžetaka slomila Vatrene izborivši plasman u četvrtfinale. Bila je to "luda" utakmica u kojoj su Vatreni poveli, Furija je uzvratila s tri gola u nizu, da bi Hrvatska golovima u 85. i 90+2. minuti uspjela izboriti produžetak. Nažalost, u dodatnih pola sata Španjolska je zabila dva gola za konačnih 5:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci tvrde da je bilo svađe

Međutim, danas svi pričaju o Rebićevu notornom mijenjanju kopački usred opasnog napada Španjolske, nakon kojeg je pao pogodak. Ugledan Španjolski list Marca piše kako je na terenu trajala svađa njega, Dalića i Modrića, a to se navodno prenijelo u svlačionicu.

"Modrić je bio igrač koji se najviše ljutio na suigrača tražeći ga objašnjenja zbog promjene kopački i kašnjenja. I izbornik Zlatko Dalić bio je ljutit na svog nogometaša koji je pun srama otišao u svlačionicu kad je završilo prvo poluvrijeme. Susret kapetana i izbornika bio je toliko ozbiljan da se Rebić emocionalno urušio. Rebićevu pogrešku mnogi navijači nisu primijetili, ali Modrić i Dalić jasno su dali do znanja da se nisu mogli braniti u toj akciji s desetoricom. Sarabia je došao iz drugog plana nakon odbijene lopte i izjednačio", piše tako Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
EPILOG EURA /

Dalić zasad ostaje izbornik: 'Moram popričati s Lukom...'; O bizarnim greškama Rebića i Gvardiola: 'Ne znam čemu to...'

Image
EPILOG EURA /

Dalić zasad ostaje izbornik: 'Moram popričati s Lukom...'; O bizarnim greškama Rebića i Gvardiola: 'Ne znam čemu to...'

Dalić objasnio što se dogodilo

O ovom je incidentu progovorio i izbornik Zlatko Dalić na konferenciji za medije u utorak ujutro.

"Sukoba nije bilo kako su Španjolci napisali, nisam stigao s Rebom popričati o tome. Luka mu je ukazao na to, Normalno je da je ta reakcija bila. Baš se ta njegova greška jako vidjela jer smo primili gol. Nekad možeš takvu stvar napraviti pa ne primiti gol", pojasnio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo