TRENUTAK ISTINE / Bivši Vatreni uoči Češke poručio: 'Tko to tvrdi, taj pojma nema o nogometu'

Image
Foto: Profimedia

Danijel Pranjić osvrnuo se na plan Hrvatske za sutra, ali i povratak Dejana Lovrena u momčad

17.6.2021.
23:23
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je u Škotsku, gdje će odigrati svoju drugu utakmicu na ovom Euru. Češka je naš sljedeći protivnik nakon poraza od Engleske u prvom kolu. Utakmica je na rasporedu od 18 sati.

Uoči susreta za RTL je utakmicu najavio bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OBRANIO VATRENOG /

Dalić iskreno: 'Ne mogu shvatiti zašto ga svi napadamo, on će sutra igrati'

Image
OBRANIO VATRENOG /

Dalić iskreno: 'Ne mogu shvatiti zašto ga svi napadamo, on će sutra igrati'

"Češka je sad u sedmom nebu i igrat će na bod protiv nas. Oni će stajati u bloku koji će biti teško probiti jer su oni fizički spremni. Imat ćemo svoje šanse, a ključno je da mi svoju prvu šansu realiziramo kako bi nam pao kamen sa srca. Mi smo bolji od Češke, to ne treba uopće raspravljati. Tko god kaže da je Češka bolja od Hrvatske, taj nema pojma o nogometu. Smo to moramo pokazati sutra na terenu", rekao je Pranjić pa se osvrnuo na postavu Hrvatske kakva bi sutra trebala biti.

"Volio bih da Kramarić bude blizu 16 metara i vidjet ćemo za koga će se izbornik odlučiti. Mislim da moramo napadati preko bokova. Bit će teško tražiti dubinsku loptu jer će oni biti duboko u svojoj polovici. Morat ćemo pucati izvana, ali i napuniti šesnaesterac, to će biti sutra iznimno bitno", rekao je Pranjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obratite pozornost na Marija Pašalića

U napadu se očekuje da bi mogao od prve minute nastupiti Bruno Petković.

"Petkoviću bi trebala odgovarati sutrašnja utakmica i realno je da on sutra igra. Mislim da će koristiti puno našoj reprezentaciji. Ako bude iza njega Kramarić, a izbornik bi trebao obratiti pozornost i na Marija Pašalića koji je vrlo moderan i opasan igrač", rekao je Pranjić koji se osvrnuo i na povratak Dejana Lovrena u momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dejan je jako iskusan igrač i sigurno da on jako puno znači reprezentacji. Hoće li se izbornik odlučiti na njega,vidjet ćemo sutra. Dejan je bitan za našu reprezentaciju i, ako bude unutra, super", zaključio je Pranjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo