Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je u Škotsku, gdje će odigrati svoju drugu utakmicu na ovom Euru. Češka je naš sljedeći protivnik nakon poraza od Engleske u prvom kolu. Utakmica je na rasporedu od 18 sati.

Neke su promjene u sastavu izvjesne, iako još uvijek nisu potvrđene. U prvi sastav trebao bi ući Nikola Vlašić, a upast će tu i Dejan Lovren.

"Vrlo dobro se osjećam, pozitivan sam i na raspolaganju sam izborniku za igrati. Na izborniku je da odluči", rekao je Lovren na konferenciji za medije.

'Očekujemo tvrdu utakmicu'

Osvrnuo se i na činjenicu da se Hrvatska veći dio utakmice protiv Engleske branila.

"Stajali smo u bloku i čekali svoje prilike. Možemo reći i za Francuze da su čekali u svom šesnaestercu. Ne znam u čemu je tu problem. Osjećam da ćemo sutra puno bolje odigrati. Očekujemo dosta tvrdu utakmicu, ali očekujem dosta posjeda u našim nogama. Oni su u naletu jer su osvojili već tri boda. Vjerujem u našu momčad koju znam već godinama, tako da nama kad je nateže, mi smo uvijek pravi", rekao je Lovren pa otkrio koji su mu favoriti na ovom Euru.

"Definitivno Francuska i Italija. Francuzi su najveći favoriti jer znaju što rade i imaju kvalitetu. Ali kad pogledaš Italiju, i oni su tu među top tri momčadi."