'SPREMAN SAM' / Lovren konkurira za sastav protiv Češke, osvrnuo se i na kritike: 'Pa i Francuzi to rade, ne znam u čemu je problem'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Komentirao je stoper Vatrenih činjenicu da se Hrvatska veći dio utakmice protiv Engleske branila

17.6.2021.
19:15
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je u Škotsku, gdje će odigrati svoju drugu utakmicu na ovom Euru. Češka je naš sljedeći protivnik nakon poraza od Engleske u prvom kolu. Utakmica je na rasporedu od 18 sati.

Neke su promjene u sastavu izvjesne, iako još uvijek nisu potvrđene. U prvi sastav trebao bi ući Nikola Vlašić, a upast će tu i Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo dobro se osjećam, pozitivan sam i na raspolaganju sam izborniku za igrati. Na izborniku je da odluči", rekao je Lovren na konferenciji za medije.

Image
UOČI ČEŠKE /

Dalić najavio ofenzivniju Hrvatsku pa ukazao na velik problem: 'To nije pošteno prema nama'

'Očekujemo tvrdu utakmicu'

Osvrnuo se i na činjenicu da se Hrvatska veći dio utakmice protiv Engleske branila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stajali smo u bloku i čekali svoje prilike. Možemo reći i za Francuze da su čekali u svom šesnaestercu. Ne znam u čemu je tu problem. Osjećam da ćemo sutra puno bolje odigrati. Očekujemo dosta tvrdu utakmicu, ali očekujem dosta posjeda u našim nogama. Oni su u naletu jer su osvojili već tri boda. Vjerujem u našu momčad koju znam već godinama, tako da nama kad je nateže, mi smo uvijek pravi", rekao je Lovren pa otkrio koji su mu favoriti na ovom Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Definitivno Francuska i Italija. Francuzi su najveći favoriti jer znaju što rade i imaju kvalitetu. Ali kad pogledaš Italiju, i oni su tu među top tri momčadi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo