savjeti susjeda / Englezi upozorili Francuze na što trebaju paziti: 'Mandžukić je posebna prijetnja'

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Engleski The Guardian pomno je analizirao slabosti hrvatske reprezentacije

14.7.2018.
22:22
Igor Kralj/Pixsell
VOYO logo

Engleski The Guardian uoči sutrašnje utakmice hrvatske reprezentacije protiv Francuske u finalu Svjetskog prvenstva analizirao je igru Hrvatske i istaknuo neke slabosti naše reprezentacije.

Autor teksta ističe kako se hrvatska obrana mučila sa Sterlingom te da je upitno kako će izaći na kraj s Mbappeom. "Strinić bi se mogao previše puta naći sam protiv Mbappea što bi moglo biti kobno i upravo je on igrač na kojeg bi Francuska trebala usmjeravati svoje napade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je djelovala puno sigurnije u obrani nakon što je izjednačila protiv Engleske, no bude li ponovno morala rano hvatati rezultat, Perišić bi mogao previše puta ostaviti Strinića samog s jednim od najbržih igrača svijeta", stoji u tekstu.

The Guardian je i kao posebnu prijetnju istaknuo Marija Mandžukića. "Riječ je o izuzetnom igraču koji utjelovljuje pobjednički duh reprezentacije. Protiv Rusije i Engleske bio je očigledno premoren, ali je zadržao koncentraciju u ključnim trenucima. Raphael Varane imat će strašno težak posao protiv napadača koji po utakmici dobiva čak 4,6 zračnih duela", piše The Guardian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo