Bašićev suigrač / Drama nigerijskog reprezentativca: Naoružani kriminalci oteli mu majku i ne puštaju je

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

Suigraču Tome Bašića u Bordeauxu na pameti više nije nogomet

5.3.2019.
11:23
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Samuel Kalu, nigerijski reprezentativac i član francuskog Bordeauxa u kojemu igra bivši hajdukovac Toma Bašić, proživljava pravu dramu ovih dana.

Naime, prošlog je tjedna u nigerijskoj saveznoj državi Abia oteta njegova majka dok se vozila automobilom u kojemu je bila s djecom, a naoružani otmičari, nakon što su blokirali vozilo, izbacili su ih van te se odvezli zajedno s nesretnom gospođom, prenio je The Guardian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Incident se dogodio 27. veljače. Još uvijek nitko nije uhićen, ali istraga se provodi i radimo sve što možemo da je vratimo neozlijeđenu kući", izvijestila je nigerijska policija.

Kriminalci su isprva postavili otkupninu od tri milijuna naira, što je Kalu platio, ali majku još nije vidio. A svakim danom cifra je sve veća. Sada navodno i 50 milijuna naira, odnosno 140 tisuća dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obećali su da će je pustiti kada im platim. Dao sam im novac, čekao sam čitavu noć da je vidim, ali nisu je pustili", otkrio je 21-godišnji nogometaš koji je ljetos za 8,5 milijuna eura iz Genta stigao među Žirondince prošle sezone, a u 29 nastupa skupio je četiri pogotka i četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo