DINAMOVA ZVIJEZDA OTVORILA DUŠU ENGLEZIMA: / 'Svi smo bili u šoku zbog potresa. U Zagrebu još nisam iskusio normalan život'

Image

Godinu dana je prošlo otkako je iz Londona preselio u Hrvatsku

18.3.2021.
11:36
VOYO logo

Dinamov nogometaš RobbieBurton našao se pod povećalom engleskih medija nakn što je ždrijeb Europske lige spojio Modre s Tottenhamom. Razlog tomu je taj što je riječ o nekadašnjem igraču Arsenala, najvećem rivalu Spursa. Uoči prve utakmice osmine finala dao je intervju za The Sun, a sada je otvorio dušu Daily Mailu. Govorio je, među ostalim, i o životu u Zagrebu. Pitanje o potresu, koji ga j zatekao ubrzo nakon što je stigao, bilo je neizbježno.

Image
MLADI DINAMOVAC ZBOG TOTTENHAMA POD POVEĆALOM ENGLESKIH MEDIJA: /

'Nikada ne bih mogao igrati za njih'

Image
MLADI DINAMOVAC ZBOG TOTTENHAMA POD POVEĆALOM ENGLESKIH MEDIJA: /

'Nikada ne bih mogao igrati za njih'

"Bilo je bučno i zastrašujuće. Prvi put sam iskusio kako je to živjeti sam i u prvih mjesec dana dogodio se taj potres. Zgrada se zatresla i popucali su zidovi u mom stanu. Nisam znao što napraviti, svi su bili šokirani. I stadion je pretrpio štetu, no već je bio zatvoren zbog lockdowna. Bilo je to ludo vrijeme”, kazao je Velšanin. O Zagrebu je rekao kako je lijep grad s ugodnim ljudima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teška situacija

“Međutim, situacija je bila teška i nisam iskusio normalan život tamo. To čekam cijelo vrijeme”, dodao je te je otkrio da je iz Arsenala otišao jer nisu imali plan za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovdje su mi ponudili plan i priliku da zaigram za prvu momčad. Igrali smo protiv njih kad sam bio u Arsenalovoj U23 momčadi i moj mi je menadžer rekao da su zainteresirani. Osjećao sam se spremnim za iskorak i nisam ih mogao odbiti. Povijest kluba je velika i želio sam biti dio nje. Sad mi je glavni cilj zacementirati mjesto u početnih 11 i igrati svakog tjedna”, kazao je pa se osvrnuo na ogled sa Spursima.

“Dosta me ljudi zvalo i pitalo za utakmice s njima. Nadam se da možemo izvući dobar rezultat. Nismo to uspjeli u prvoj utakmici, ali nije sve gotovo. Rani pogodak ili dva i opet smo u igru. Imali smo prilike u prvoj utakmici pa se nadam da kod kuće biti bolji. Trebamo uživati i pokušati okrenuti rezultat”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daily Mail je za kraj spomenuo da je Zoran Mamić podnio ostavku zbog presude Vrhovnog suda te da je njegov brat Zdravko pobjegao iz Hrvatske u BiH.

“Mamićev pomoćnik Damir Krznar preuzeo je momčad ući utakmice sa Spusrima. A Jose Mourinho misli da on ima problema”, zaključili su Englezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo