DINAMO SE OGLASIO PRVI PUT OD PRESUDE MAMIĆIMA: / Pogledajte kakvu su odluku donijeli i što su poručili navijačima

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Vrhovni sud potvrdio presudu osječkog Županijskog suda kojom je odbjegli čelnik Dinama Zdravko Mamić osuđen na šest i pol godina zatvora za izvlačenje 116 milijuna kuna iz Dinama,

17.3.2021.
20:38
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Dan prije uzvratne utakmice osmine finala Europske lige s Tottenhamom, i dva dana nakon što je Zoran Mamić dao otkaz na mjesto trenera i sportskog direktora zbog presude u slučaju izvlačenja novca iz kluba, Dinamo se oglasio priopćenjem u kojem su poručili kako ne odustaju od dosadašnje koncepcije klupskih strategija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Potpuno zadovoljni dosadašnjim radom GNK Dinamo, Izvršni i Nadzorni odbor kluba na današnjoj izvanrednoj sjednici donijeli su jednoglasnu odluku da odaju puno priznanje svim tijelima, sektorima i članovima našeg kluba, naglašavajući da GNK Dinamo u niti jednom segmentu ne odustaje od dosadašnje koncepcije i klupskih strategija, zadržavajući tako kontinuitet dosadašnjeg upravljanja klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovime IO i NO daju jednoglasnu potporu Upravi kluba, svim zaposlenicima i tijelima GNK Dinamo da nastave s aktivnostima koji će naš Klub održati stabilnim i kvalitetnim u svim njegovim segmentima.

Upućene su čestitke stručnom stožeru i igračima prve momčadi na dosadašnjim sportskim rezultatima te je izražena vjera u ispunjenje osnovnog cilja – osvajanje dvostruke krune i što bolju prezentaciju na sutrašnjoj utakmici protiv Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub zahvaljuje svim pojedincima koji su svojim znanjem i predanim radom doprinijeli da GNK Dinamo postane najbolji hrvatski nogometni klub.

Izražavajući zadovoljstvo rezultatima Kluba u posljednjih 20 godina, svim našim navijačima i članovima poručujemo da ćemo napraviti sve da Dinamo bude još bolji u godinama koje dolaze."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo