CIJELA MOMČAD NA PRESICI / Dinamo ipak postavio uvjet za milijun kuna

Image
Foto: PIXSELL

Ako želite osvojiti milijun kuna, s vama će na stadionu morati biti još 24.999 ljudi.

5.10.2012.
13:37
PIXSELL
VOYO logo

Cijela momčad Dinama održala je presicu na Maksimiru u povodu akcije prilikom koje će na utakmici protiv PSG-a jedan od gledatelja postati milijunaš.

Ipak, voditelj ove akcije, MateoKovačić kazao je kako su postavljeni određeni uvjeti za dobivanje milijun kuna te dodao da misli kako će ovaj projekt uspjeti.

"Milijun kuna provlačit će se kampanjom. Više od 25.000 ljudi je uvjet za dobivanje milijun kuna. Minimalna premija je 5000 kuna ako dođe 5000 gledatelja. Nagrada neće biti ekvivalentna broju gledatelja pa će tako za 15.000 gledatelja nagrada biti 150.000 kuna. Obavijestit ćemo javnost o broju kupljenih ulaznica za utakmicu s PSG-om. Dinamo će u poluvremenu s PSG-om birati pet finalista pred medijima. Cijela priča mora biti maksimalno transparentna", kazala je glasnogovornica kluba MoranaĐurčević.

Inače, danas počinje prodaja ulaznica za utakmicu 3. kola Lige prvaka GNK Dinamo - PSG FC! Ulaznice možete kupiti na blagajni Jug od petka svaki dan (osim ponedjeljka 8.10.) od 10 do 19 sati. U ponedjeljak blagajne NEĆE raditi s obzirom na državni praznik.

Prilikom kupnje ulaznice potrebno je predočiti važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica, za djecu rodni list), a broj kupljenih ulaznica po osobi je neograničen Naravno, za svaku pojedinu ulaznicu potrebno je predočiti jedan važeći dokument.

Cijene ulaznica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjever dolje 200 kn

Jug 200 kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istok 300 kn

Zapad gore 300 kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapad dolje 400 kn

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo