CRO COP PROGOVORIO O DETALJU IZ BOLNICE KOJI DO SADA NIKOME NIJE OTKRIO: / 'Umro je za mnom, zbog njega sam plakao kao kišna godina'

Image
Foto: Screenshot Podcast Inkubator

Postao je dio povijesti slobodne borbe, pionir MMA na ovim prostorima

25.5.2019.
17:06
Screenshot Podcast Inkubator
VOYO logo

Legendarni hrvatski MMA borac MirkoCroCopFilipović gostovao je u Podcast Inkubatoru. Tim je povodom progovorio o svojim zdravstvenim problema, a tim je povodom otkrio i jedan nepoznati detalj dok je govorio i o svojoj ljubavi prema psima.

Image
OVO DIRA RAVNO U SRCE: /

Cro Cop objavio fotku iz bolnice pa otkrio trenutak koji ga je u potpunosti slomio

Image
OVO DIRA RAVNO U SRCE: /

Cro Cop objavio fotku iz bolnice pa otkrio trenutak koji ga je u potpunosti slomio

"Imao sam ih četiri. Na dan kad sam doživio moždani moj pekinezer je umro za mnom. Uginuo je. Svi su bili uznemireni, a njemu je srce stalo. Svi su bili van sebe. Taj dan je umro kad su mene u bolnicu odvezli... Plakao sam kao dijete. Više mi mi je bilo teže zbog njega. Htio sam ga doći vidjeti, ali meni nije bilo dobro. Plakao sam kao kišna godina, tako sam volio to stvorenje. Imao je 15 i pol godina i nije bio bolestan. Svi su se psi uznemirili, a on je dobio napad i nije preživio…“, kazao je Filipović. U uvodu razgovora pažnju je posvetio danu kad mu je pozlilo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Krv šiknula u mozak'

"Imao sam više sreće nego pameti da se to dogodilo u dvorani dok je bilo i drugih ljudi. Preko 90% ljudi doživi moždani zbog potrošenosti organizma. Uzrok mog moždanog je mehanički. Vena se raslojila na tri dijela i krv je šiknula u mozak", otkrio je Cro Cop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad sam se srušio, dečki u dvorani mislili su da je neka zafrkancija. Nakon oko minute skočili su na mene jer su shvatili da nešto nije u redu i odveli me u bolnicu. To je definitivno bio najružniji dan u mom životu“, kazao je te je otkrio nešto što također nitko od njegove bližnje obitelji nije znao.

"Kad sam postao svjestan da ću još dva dana biti u kritičnom stanju, uzeo sam papir i sastavio oporuku. Popisao sam imovinu i odlučio što kome dajem. Stavio sam to u torbu jer sam znao da će torbu dati mojima ako se što dogodi pa će svatko dobiti što mu pripada. Srećom, sve je prošlu u redu i nakon tri dana sam odmah bacio taj papir da netko ne nađe. Nije mi bilo svejedno", ispričao je Cro Cop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo