Čović se bavi košarkašima dok fudbalskom klubu vreme ističe

FK Crvena zvezda ima rok do petka u ponoć da isplati dugovanja prema poveriocima

21.2.2013.
21:32
VOYO logo

Uprava fudbalskog kluba Crvena zvezda ima još nešto više od 24 časa da izmire dugovanja prema poveriocima ili u suprotnom neće moći da registruju fudbalere koje su doveli u zimskom prelaznom roku.

Iako se klub sa Marakane nalazi pred velikim problemom potpredsednik Zvezde Nebojša Čović koji je inače zadužen za finansijsku konsolidaciju povukao se u senku, jer ima obaveze oko košarkaškog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čović je vođenje brige o klubu u potpunosti prepusti predsedniku Draganu Džajiću i generalnom sekretaru Miodragu Zečeviću, s kojima, izvesno, nije izgladio nesporazum iz januara.

- Trenutno imam velikih obaveza u Košarkaškom klubu i nemam ništa novo da kažem oko situacije u FK. Zaista nemam komentar vezan za rešavanje dugova koji bi mogli da stopiraju licenciranje novih igrača - rekao je Čović za “Novosti”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko crveno - beli do petka u ponoć ne izmire dugovanja prema poveriocima ili ne postignu dogovor o reprogramu, neće moći da registruju zimska pojačanja: Nikolu Petkovića, Luisa Garida i Abiolu Daudu, što će biti udarac kakav istorija kluba još ne pamti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo