CONTE SKOVAO PAKLENI PLAN: / Inter dovodi četiri Realove zvijezde, među njima je i Vatreni

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Talijanski velikan ide u potpunu rekonstrukciju momčadi

11.6.2019.
11:40
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Antonio Conte preuzeo je klupu Intera gdje je stigao s velikim ambicijama. Cilj je stati na kraj višegodišnjoj dominaciji Juventusa. Da bi u tom uspio morat će na San Siro dovesti jaka igračka imena. A upravo o tome piše španjolska Marca. Poznati dnevni list tvrdi da Conte u svojoj momčadi želi četvoricu igrača Real Madrida. Među njima su GarethBale, Lucas Vazquez, Nacho i hrvatski reprezentativac MateoKovačić.

Trojica Hrvata

Ostvari li naum moglo bi se dogoditi da u novoj sezoni za Inter opet zaigraju trojica vatrenih. MarceloBrozović i Ivan Perišić već su tamo, no, pitanje je hoće li potonji i ostati. Sve su glasnija nagađanja da će preseliti na Otok, ali možda ga Conte uvjeri u ostanak. Naravno, ako se uklapa u njegove planove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Willian, Emerson Palmieri and Mateo Kovacic of Chelsea celebrate Chelsea v Arsenal, UEFA Europa League Final, Football, Baku Olympic Stadium, Baku, Azerbaijan - 29 May 2019, Image: 439416392, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features

Lani je, inače, Šime Vrsaljko nastupao za Inter sve do teške ozljede zbog koje je sezonu morao ranije okončati.

Nerazzurri su izborili Ligu prvaka što znači da će lakše nagovoriti zvijezde da im se priključe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo