ČINI SE DA PRIČA NIJE GOTOVA, REAL ĆE NAJVEĆU ZIDANEOVU ŽELJU ISPUNITI NA ZIMU: / 'Vrata su mu uvijek otvorena...'

Image

Trakavica oko potencijalnog Pogbinog transfera trajala je cijeli prijelazni rok

11.9.2019.
13:44
VOYO logo

Unatoč pokušajima koji su trajali cijelo ljeto, Real Madrid nije uspio dovesti u svoje redove francuskog nogometaša iz Manchester Uniteda Paula Pogbu, no njemu su vrata Kraljevskog klub uvijek otvorena. Tako tvrdi kapetan Reala Sergio Ramos.

Image
Foto: AFP, Oli SCARFF / AFP
Image
Foto: AFP, Oli SCARFF / AFP

Paul Pogba

Prošli mjesec smo pisali da je trener Reala Zinedine Zidane jako razočaran što mu klub nije uspio dovesti Francuza koji je bio njegova najveća želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O tome je za Independent progovorio španjolski novinar Diego Torres. “Zidane je osobno obećao Pogbi da će ga dovesti u Madrid, a sada je zbog propalog transfera on ispao negativac. To je samo pojačalo nepovjerenje između Zidane i Pereza. Za Zidanea, Pogba je temelj projekta koji želi izgraditi u Realu i njegovim ostankom u Manchesteru sve je ugroženo”, rekao je Španjolac.

Još nije kraj

Sada je Ramos rekao da bihtio vidjeti Pogbu u svojoj ekipi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogometašima kao Pogbi su vrata Reala uvijek otvorena. On je jedan od najboljih u svijetu i to je pokazao u drugoim klubovima", poručio je i rasplamsao glasine oko Pogbinog transfera u Madrid u zimskom prijelaznom roku.

Bio bi glavni

Zidane je navodno zamislio Pogbu kao nasljednika Luke Modrića i središnju figuru momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real u ovom prijelaznom roku potrošio više od 300 milijuna eura na igrače poput Edena Hazarda, Luke Jovića i Edera Militaoa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo