PRVO KOLO DAVIS CUPA / Čilić i društvo odlaze u Italiju

Image
Foto: PIXSELL

Iako nema niti jednog igrača u samom svjetskom vrhu, Italija je vrlo jaka reprezentacija s čak šest igrača u najboljih 100. Najbolje je plasiran Andreas Seppi na 26. mjestu, Fabio Fognini je 48., Simone Bolelli 61., Paolo Lorenzi 68., Filippo Volandri 75., a Flavio Cipolla 88.

19.9.2012.
13:12
PIXSELL
VOYO logo

LONDON - Hrvatska muška teniska reprezentacija u susretu će 1. kola Svjetske skupine Davis Cupa sljedeće godine od 1. do 3. veljače gostovati u Italiji, odlučeno je na ždrijebu u Londonu u srijedu.

Hrvatska i Italija do sada su se dva puta susrele u Davis Cupu, a oba je puta s po 3-2 bolja bila Hrvatska. U Rimu 2001. godine Hrvatska je bila bolja na zemljanoj podlozi u kvalifikacijama za Svjetsku skupinu, 2008. u Dubrovniku na dvoranskom betonu u četvrtfinalu Svjetske skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji hrvatski igrač MarinČilić trenutačno je jedini naš predstavnik u prvih 100, nalazi se na 13. mjestu, te bi trebao ostvariti dvije pojedinačne pobjede protiv Talijana, dok bi mjesto u reprezentaciji trebali još pronaći IvanDodig, trenutačno 105., Ivo Karlović koji zauzima 118. poziciju, te AntonioVeić koji je 126. na ATP ljestvici.

Iako nema niti jednog igrača u samom svjetskom vrhu, Italija je vrlo jaka reprezentacija s čak šest igrača u najboljih 100. Najbolje je plasiran AndreasSeppi na 26. mjestu, FabioFognini je 48., SimoneBolelli 61., PaoloLorenzi 68., FilippoVolandri 75., a FlavioCipolla 88.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PAROVI 1. KOLA:

Kanada - Španjolska

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Italija - HRVATSKA

Belgija - Srbija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SAD - Brazil

Francuska - Izrael

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina - Njemačka

Kazahstan - Austrija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švicarska - Češka

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo