ČAČIĆ PROZIVA LEGENDARNOG KAPETANA: / 'Nikad nismo igrali bolje, a gdje je bio Zvone Boban? Razočarao me!'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije izrazio je razočaranje jer se na tribinama niti jedan put nije pojavio veliki Zvone.

30.6.2016.
9:28
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Otkako je Hrvatska ispala s Europskog prvenstva izbornik AnteČačić gotovo svaki dan pojašnjava razloge poraza od Portugala te ističe kako Hrvatska niti na jednom velikom natjecanju nije odigrala tako dobro kao na ovom Euru u Francuskoj. Također je na presici dan poslije utakmice s Portugalom istaknuo i kako DarijoSrna, LukaModrić i IvanRakitić nisu igrali u dresu reprezentacije tako dobro kao u posljednje četiri utakmice na Euru.

Image
UZRUJANI ČAČIĆ NA RUBU SUZA: /

'Postavljate glupa pitanja! Ponosan sam na to kako smo igrali'

Image
UZRUJANI ČAČIĆ NA RUBU SUZA: /

'Postavljate glupa pitanja! Ponosan sam na to kako smo igrali'

Najveća satisfakcija

"Igrači su govorili umjesto mene i to mi je najveća satisfakcija", izjavio je Čačić za Sportske novosti. Istaknuo je kako je ova reprezentacija pobjednička jer je narod stao uz nju te se veselio i plakao zajedno s njom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UZRUJANI ČAČIĆ NA RUBU SUZA: ‘Postavljate glupa pitanja! Ponosan sam na to kako smo igrali’

"Ljudi su prepoznali naše zajedništvo. Ono je izrazito potrebno na svim razinama u ovoj zemlji. Svi smo ponosni na koji način su nas navijači podržavali, na koji način smo prezentirali tribine i teren. To je bila Hrvatska, naša domovina. To je najveća dobit. Zato sam ponosan do boli", poručio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

ČAČIĆ NAKON SVEGA: ‘Izmjene? Možda nisam ni trebao mijenjati! Žao mi je što se nismo ‘iskrumpirali”

Podrška igrača

Dan poslije Eura izjavio je kako će staviti svoj ugovor na razmatranje, a u srijedu se pojavila informacija da ga želi ruski Anži. Međutim, na to je dogovorio kako razmišlja samo o Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IZBORNIK VATRENIH POSLAO PORUKU ČITAVOJ NACIJI: ‘Mene zanima samo Hrvatska’

"Igrači su na ovom Euru rekli što misle o izborniku. Na svakom treningu i utakmici. Zato neće mene nitko cijeniti po tome je li lopta mogla dva ili tri centimetra biti preciznija protiv Portugala, a s druge strane je najbolji igrač svijeta prvi put pucao po golu, a lopta se baš odbila do Quaresme. O meni su sve rekli igrači, na to sam beskrajno ponosan", kazao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prozvao Bobana

Osvrnuo se potom i da s tribina niti jednu utakmicu nije pratio legendarni kapetan Vatrenih Zvonimir Boban, što ga je posebno pogodilo.

Image
Foto: Pixsell, Slavko Midžor
Image
Foto: Pixsell, Slavko Midžor

Zvonimir Boban

"Gdje je bio Boban? Nije bio ni na jednoj utakmici, nije se oglasio. Razočarao me. On je sad djelatnik FIFA-e, pa zar nije mogao doći podržati reprezentaciju s kojom je osvojio broncu u toj istoj Francuskoj? Zvone, ne radi se tu o pojedincima, nego o reprezentaciji Hrvatske", rekao je Čačić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo