BUDUĆA ZVIJEZDA BARCE OPALILA PLJUSKU MODRIĆU I DRUŠTVU: / Mlad je i neiskusan, ali je pokazao i da je bez dlake na jeziku

Image
Foto: AFP

Osobno se uvjerio u snagu oba europska nogometna velikana

11.4.2019.
11:01
AFP
VOYO logo

Nogometaši Ajaxa najveća su senzacija ovogodišnje Lige prvaka. Njihovu moć ove su godine osjetili velikani poput Bayerna, Real Madrida, a sada i Juventusa. Moćni njemački stroj nije ih uspio pobijediti u skupi, Real su izbacili u osmini finala, a u srijedu navečer očitali su Juveu nogometnu lekciju te su Talijani uz puno sreće ostali neporaženi.

Susret s trupama Maxa Allegrija prokomentirala je buduća zvijezda Barcelone Frenkie de Jong. On je nedavno potpisao ugovor s Kataloncima, a priključit će im se na ljeto. Uoči prvog susreta četvrtfinala Lige prvaka usporedio je dva velikana europskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Ajax's Dutch midfielder Frenkie de Jong celebrates at the end of the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between Real Madrid CF and Ajax at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 5, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

Juve ispred Reala

"Juventus je puno jači od Real Madrida i trenutačno su ispred njih. Madrid je vrhunski klub, ali ove sezone nisu igrali u formi kao prijašnjih godina", kazao je Nizozemac prije nego što se uvjerio u snagu momčadi koja i kad ne igra dobro ne gubi.

"Juventus je bez sumnje jedan od favorita i utakmice s njima su nam ogroman izazov, ali vjerujemo da možemo proći dalje", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni susret na rasporedu je u utorak 16. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo