Ubojiti 'Galacticosi' / Briljantni Ronaldo s dva pogotka donio Realu prvi trofej u novoj sezoni

Image

Nogometaši madridskog Reala pobjednici su europskog Superkupa za ovu sezonu, nakon što su u Cardiffu svladali Sevillu sa 2-0. Oba pogotka za Real postigao je večeras briljantni Cristiano Ronaldo, a hrvatski reprezentativac Luka Modrić u igri je bio do 86. minute.

12.8.2014.
19:27
VOYO logo

Nogometaši madridskog Reala pobjednici su europskog Superkupa za ovu sezonu, nakon što su u Cardiffu svladali Sevillu sa 2-0. Oba pogotka za Real postigao je večeras briljantni CristianoRonaldo, a hrvatski reprezentativac Luka Modrić u igri je bio do 86. minute.

Oba gola za pobjedu europskog prvaka protiv pobjednika Europske lige postigao je Cristiano Ronaldo (30, 49).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraljevski klub kroz cijelu je utakmicu dominirao posjedom, a prvi put ga je konkretizirao u 30. minuti. Ronaldo je započeo ubojitu kontru, dodao do Kroosa koji je produžio za Balea, a ovaj sjajnom loptom pronašao Ronalda u šesnaestercu koji nema problema s realizacijom. Sjajna nagrada za veliki trud Portugalcu.

Odmah početkom drugog dijela, Ronaldo je opet zabio. Igrala se 49. minuta, kada je nakon lijepe akcije Kroosa i Benzeme Ronaldo s ruba 16-erca opalio lijevom nogom, Beto je bio na lopti, ali ipak mu je skliznula u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić igrao je za Real do 86. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo