STRANI MEDIJI O SENZACIJAMA / 'Bio je to dan koji je donio jedno od najvećih iznenađenja u povijesti'

Image
Foto: AP

Umjesto očekivanog finala između Federera i Đokovića, i njihovih trenera Stefana Edberga (Federer) i Borisa Beckera (Đoković), gledat ćemo dvoboj Gorana Ivaniševića (trener Čilića) i Michaela Changa (trener Nishikorija).

7.9.2014.
14:50
AP
VOYO logo

Nakon što je u polufinalu US Opena MarinČilić eliminirao RogeraFederera, a Japanac KeiNishikori prvog igrača svijeta NovakaĐokovića, njemačka novinska agencija DPA ističe da ćemo u ponedjeljak gledati finale autsajdera.

I New York Times je na sličnom tragu. Umjesto očekivanog finala između Federera i Đokovića, i njihovih trenera StefanaEdberga (Federer) i BorisaBeckera (Đoković), gledat ćemo dvoboj GoranaIvaniševića (trener Čilića) i MichaelaChanga (trener Nishikorija).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za britansku agenciju Reuters to je bio dan koji je donio jedno od najvećih iznenađenja u povijesti Grand Slam turnira. Reuters navodi da Federer nije imao odgovor na Čilićeve silovite servise i udarce sa osnovne linije.

Francuski L'Équipe piše da je Čilić lakoćom svladao Federera. I britanski Guardian ističe da je Čilić demolirao Federera, a legendarni tenisač JohnMcEnroe bio je impresioniran Čilićevom partijom i njegovim udarcima sa osnovne linije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Japanski navijači dugo su slavili pobjedu Nishikorija, i to je bila udarna vijest u svim japanskim medijma, a neke novine objavile su posebna izdanja posvećena Nishikoriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo