BILIĆ: / 'Za sada su me oduševile četiri reprezentacije, a mi se uvijek mučimo s takvim momčadima'

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski stručnjak najavio je nedjeljni obračun.

29.6.2018.
20:54
Screenshot
VOYO logo

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić u novoj kolumni za Standard osvrnuo se na dosadašnji dio Svjetskog prvenstva u Rusiji, ali je i dao svoje viđenje osmine finala. Naravno, dio teksta posvetio je Vatrenima.

"Dobra je stvar što nas za sada nitko od velikih nije impresionirao - niti Brazil, niti Španjolska, niti Francuska, a pogotovo ne Njemačka. Manje razvikane reprezentacije, poput Hrvatske, Belgije, Urugvaja i Engleske, nakon prvog kruga imaju sve više poklonika. Te četiri reprezentacije imaju nešto zajedničko, a to su energija i strast", ističe Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je krenuo u analizu osmine finala, a evo što misli o paru Hrvatska-Danska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Švedska i Danska kvalificirali su se u sljedeći krug čime su označili preporod skandinavskog nogometa. Hrvatska igra s Danskom i vjerojatno, da se sretnemo deset puta, slavili bi u više od pola. Ovo je utakmice, međutim, protiv teško pobjedivog suparnika. Također, imaju Christiana Eriksena, koji je sposoban odlučiti bilo koju utakmicu. U posljednjih nekoliko godina gubili smo od Islanda, Norveške i remizirali s Finskom, tako da se znamo mučiti s fizički snažnim suparnicima. No, i dalje mislim da ćemo mi proći", smatra Bilić.

Na kraju se osvrnuo na rano ispadanje Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam iznenađen, ali ne šokiran poput nekih. Na početku sam rekao da po meni Njemačka nije među prva tri favorita. Nisam ih u potpunosti otpisao samo zbog mentaliteta i činjenice da znaju kako osvojiti turnir", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo