za sve koje zanima / Bilić prokomentirao kaznu Amalfitanu i poručio: 'Bilo bi samoubojstvo reći - dobri smo, dovedite Barcu'

Image
Foto: Richard Pelham/News Syndication/PIXSELL

U svojoj tjednoj kolumni za Standard, Bilić je potvrdio da je Amalfitano kažnjen zbog kršenja pravila

13.8.2015.
12:42
Richard Pelham/News Syndication/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Slaven Bilić kaznio veznjaka West Hama, Morgana Amalfitana zbog nepojavljivanja na jednom od sastanaka tijekom predsezone, povodom napisa oglasio se i hrvatski strateg.

U svojoj tjednoj kolumni za Standard, Bilić je potvrdio da je Amalfitano kažnjen zbog kršenja pravila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priča se da sam kaznio jednog svog igrača - Morgana Amalfitana, zbog kršenja pravila. Rekao bih da je moj prvi i glavni posao zaštititi cijelu momčad, sebe osobno, osoblje i igrače. Ako vidim nešto ili nekoga da prijeti ugrožavanjem atmosfere i ako iskrivljuje pravila, onda se to mora zaustaviti. Nisam promijenio puno toga - Sam Allardyce je imao neka sjajna pravila i siguran sam da se ona nisu mijenjala dugo vremena", rekao je Bilić.

"To su osnovna pravila i ako su ona ugrožena onda se ja moram umiješati. Moram zaštititi momčad", dodao je hrvatski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Citirao je i svog bivšeg izbornika Miroslava Blaževića.

"Kada pobijedite utakmicu, ne želite sljedeću idućih šest mjeseci tako da možete uživati, a kada izgubite onda želite sljedeću već sutradan. Nisu to moje riječi već Miroslava Blaževića, najslavnijeg hrvatskog trenera koji je reprezentaciju odveo do trećeg mjesta na SP-u 1998. godine. Volio bih uživati u osjećaju i emocijama nakon pobjede nad Arsenalom čim dulje, ali to nije moguće...Naravno da trebamo dobro iskoristiti svu pozitivnost iz te utakmice, ali bilo bi samoubojstvo misliti: 'Dobri smo, dovedite nam Leicester ili Bracelonu'".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo