BAYERN STIGAO DO STRAŠNE BROJKE: / Bavarci opet slavili, Müller zabio i izjednačio se s Kahnom

Image

Pobijedili su u 31 od 32 posljednje utakmice

31.10.2020.
17:55
VOYO logo

U 6. kolu Bundeslige Bayern i Borussia Dortmund u subotu su upisali pobjede, te su privremeno izbili na vrh tablice, oba kluba imaju po 15 bodova.

Bayern je u gostima kod Koelna slavio sa 2-1, a oba gola postigao je u prvom poluvremenu. Prvo je u 13. minuti pogodio Thomas Müller iz penala, a u sudačkoj nadoknadi prvog dijela (45+1) Serge Gnabry je nakon solo prodora sa desnog boka ušao u 16-erac i precizno pogodio za 2-0. Utješni pogodak za domaćine postigao je Dominick Drexler (82).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U gostima je slavila i Borussia Dortmund, koja je dobila Arminiju Bielefeld s 2-0, a oba gola glavom je zabio stoper Mats Hummels. Prvog u 53. minuti nakon kornera kojeg je izveo Jadon Sancho, a u drugog 72. nakon centaršuta Marca Reusa. Ovo je prvi puta nakon 2010. da je Hummels zabio dva gola u u jednoj utakmici Bundeslige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Augsburg je kod kuće dobio posljednjeplasirani Mainz s 3-1, a vodeći pogodak za domaćine škaricama je postigao Švicarac Ruben Vargas u 40. minuti. Mainz je izjednačio preko Karima Onisiwe (64), ali u zadnjih deset minuta André Hahn sa dva gola (80, 90+1) donosi pobjedu Augsburgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan ranije nogometaši Schalkea i Stuttgarta odigrali su 1-1, a bila je to 22. uzastopna utakmica bez pobjede za Schalke u domaćem ligaškom natjecanju.

Večeras Borussia Moenchengladbach dočekuje Leipzig, koji se pobjedom može vratiti na vrh tablice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo