POCRVENIO CRISTIANO RONALDO /

Atletico preuzeo vrh, Real zaustavljen u Baskiji

Image
Foto: AP

Cristiano Ronaldo je isključen zbog djetinjastog poteza u kaznenom prostoru domaćih. Naime, on je tražio 11-erac reklamirajući igranje rukom domaćeg igrača, a kada ga je ovaj malo odgurnuo, Ronaldo ga je uhvatio za kosu.

3.2.2014.
7:50
AP
VOYO logo

BILBAO - U posljednjem susretu nedjeljnog programa 22. kola španjolskog nogometnog prvenstva Athletic Bilbao i Real Madrid su na San Mamesu igrali 1-1 (0-0).

Poveo je Real preko Jesea (65), ali Ibai (73) je vrlo brzo poravnao na 1-1. Gosti iz Madrida su od 75. minute bili s igračem manje jer je isključen CristianoRonaldo zbog djetinjastog poteza u kaznenom prostoru domaćih. Naime, on je tražio 11-erac reklamirajući igranje rukom domaćeg igrača, a kada ga je ovaj malo odgurnuo, Ronaldo ga je uhvatio za kosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac LukaModrić odigrao je čitavu utakmicu za Real, a u samoj završnici utakmice je počeo šepati zbog bola u preponama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo mjesto na ljestvici preuzeo je madridski Atletico zahvaljujući visokoj 4-0 (1-0) pobjedi protiv Real Sociedada na svom Vicente Calderonu. Atletico je poveo preko DavidaVille (38), a pobjedu su u posljednjih 20 minuta potvrdili DiegoCosta (72), Miranda (74) i Diego (87).

Atletico sada ima 57 bodova, tri više od druge Barcelone koja je u subotu iznenađujuće izgubila na svom terenu od Valencije sa 2-3, i trećeg Reala iz Madrida.

Athletic iz Bilbaoa je četvrti sa 43 boda, dok je Real Sociedad šesti sa 36 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo