Kameleon klub nudi sjajan program u veljači

Kameleon klub u veljači je za sve svoje goste složio sjajan program. Osim neizostavnih After work partyja i Diktatora tu su i prave glazbene poslastice poput Chrisa Lattnera i Tajni gaz band.

Za četvrtak 06.02 kao i obično Kameleon klub pripremio je tradicionalni After work party uz fantastični Bravo Band, kojem će se ovaj put pridružiti specijalni gost. Bit će to Kristijan Rahimovski, pobjednik 61. Zagrebačkog festivala po glasovima radijskih urednika. Za sve goste ulaz je besplatan.

Popularni Diktatori na repertoaru su petkom, točnije 07. i 21.02. Kao i svaki put dosad, obilje zabave, plesa i odličnih Ex Yu rock hitova nikako neće nedostajati. Ulaz je do ponoći besplatan za sve, nakon ponoći tek 20 kuna za muškarce, a za sve cijenjene dame, naravno, besplatan.

Najveći glazbeni event ovog mjeseca na rasporedu je u subotu 08.02. Iz Berlina slijeće sjajni Chris Lattner. Dovoljno je samo reći kako se radi pravom majstoru koji se nalazi među 50 Resident Advisors all time 100, te glazbenom magu koji je obilježio scenu fantastičnim remixevima za labelove poput Fear od Flying, The Lab, Moon Harbours Inhouse Vol. 3… Uz njega, naravno, za kormilom tu su i dalje cruise rezidenti Madezh i Mariano Mateljan. Cijena partyja u pretprodaji je 30 kn, na dan partija 50 kn.

Četvrtak 13. i 20.02. ponovno su rezervirani za Bravo Band i sve popularniji After work party. Zasluženi odmor nakon iscrpljujućeg radnog dana razvedrit će evergrini domaće i strane glazbene scene, koji će po tko zna koji put raspametiti cijeli Kameleon. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Novu spektakularnu zabavu Kameleon klub pripremio je za najromantičniji dan u godini. Riječ je dakako o petku 14.02 kada je na rasporedu Valentinovo specijal uz Tajni gaz band – Tribute to Balašević. Uz najveće hitove legendarnog panonskog mornara poput Priča o Vasi Ladačkom, Ne lomite mi bagrenje, Devojka s čardaš nogama ili Ringišpil i uz svoju bolju polovicu, svi će gosti moći uživati do zore. Cijena ulaznice je svega 20 kuna do ponoći, a nakon ponoći 30.

Samo dan poslije u subotu 15.02 na redu je Slick Things uz Malika i Antu Jakira. Glazbene zvijezde večeri će u prepredenoj prljavoj hip hop avanturi izvući sva svoja muzička znanja i prezentirati što širu sliku tog glazbenog žanra. Plesni r’n’b u kombinaciji sa soulom, funkom i jazzom, do nešto tvrđeg ‘old school’ hip hop-a, te neizostavnih klupskih hitova koji su prisutni na svjetskim podijima već nekoliko desetljeća. Prava poslastica! Cijena ulaznice je 0 kuna do ponoći, a nakon ponoći 20.

U subotu 22.02. spreman je još jedan party. Uz ‘Samo moderno’ ponovno ćete se rasplesati do krajnjih granica. Pille, Duda Dudes i Vice Vicious garancija su za dobar beat, najbolje kombinacije starog i novog te najlegendarnije hitove u novim verzijama. Do ponoć ulaz je besplatan, nakon ponoći je simboličnih 20 kuna.

Sve dodatne informacije potražite na Facebook stranici Kameleon kluba: https://www.facebook.com/KameleonClub

Povratak na Net.hr