Outdoor je riječ koja označava uživanje u sportskim aktivnostima na otvorenom, a Intersport mjesto gdje ćete pronaći sve što vam za Outdoor treba

Za sport, rekreaciju i avanturizam na otvorenom, danas se uvriježila engleska riječ – outdoor. Iako u outdoor možemo svrstati i mnoge druge sportske aktivnosti na otvorenom, poput brdskog biciklizma, sportskog penjanja, kanuinga pa čak i jahanja, najčešće pod tim terminom podrazumijevamo rekreativno hodanje po brdima i planinama.

Ova brzo rastuća i vrlo popularna „sportska disciplina“ danas za mnoge ljude predstavlja sve češći bijeg od urbane i ubrzane svakodnevice. Brojna su mjesta na kojima se možete informirati o lokacijama, stazama i iskustvima, a jedna od najvažnijih stvari u pripremama da se i sami okušate u outdooru je – oprema.

Mjesto na kojem ćete pronaći baš sve, od savjeta do odjeće i obuće kvalitetnih brendova koje predvodi McKinley je Intersport Hrvatska – specijalizirani multi-brand store sa sportskom opremom za profesionalce i rekreativce. Dodatna dobra vijest je da Intersport trenutno ima kampanju pod sloganom „Planine nas povezuju“, zahvaljujući kojoj outdoor opremu možete nabaviti po vrlo pristupačnim cijenama.

McKinley je brand s 30-godišnjom tradicijom čija paleta opreme uključuje sve za planinarenje, hiking, trekking i ostale vrste i podvrste outdoor aktivnosti.

Kako bi što bolje predstavio o kakvoj se opremi radi i brojne mogućnosti koje ona pruža, Intersport je u sklopu kampanje „Planine nas povezuju“ pokrenuo suradnju s poznatim licima koja već neko vrijeme rade na popularizaciji Outdoora.

To su Anna Soldo, magistrica kineziologije s dugogodišnjim iskustvom u sportu koja trenutno istražuje ljepote Islanda u Intersport opremi, popularni i sve utjecajniji Putoholičari, kojima je ovo već druga uspješna suradnja s Intersportom i koji će tijekom svibnja otkrivati nove lokacije i njihove specifičnosti, isprobavajući istovremeno koji komadi McKinley i Salomon opreme ponajbolje idu uz određene outdoor aktivnosti i na kraju, tu je svestrana i strastvena ljubiteljica sporta i planinarenja, Tea Đurek. Vječito u pokretu i potrazi za pustolovinama, Tea je između ostalog bila i članica ženske ekspedicije na Mt. Everest. Njihove aktivnosti već sada možete zapratiti na Instagramu.

Bez obzira jeste li već veteran hodanja po planinama ili se tek spremate okusiti vikende na otvorenom o kojima svi pričaju, Intersport je vaša startna pozicija, mjesto na kojem ćete pronaći sve što vam treba za ovaj sve popularniji „sport“, široko prihvaćen kao outdoor.