Allen Campbell, kuhar Gisele Bundchen i njezina supruga Toma Bradyja, u intervjuu za Boston.com opisao je prehrambene navike slavnog para.
Sportaš i slavna manekenka izbjegavaju hranu koja sadrži bijelo brašno, bijeli šećer, kavu, kofein, mliječne proizvode, gljive, gluten i GMO proizvode. Tom, uz to sve, izbjegava i većinu voća i povrće iz porodice biljaka pomoćnica,
"Ništa od rajčica, paprika, gljiva ili patlidžana. Jako sam pažljiv oko rajčica jer izazivaju upale", rekao je kuhar.
"80 posto onoga što jedu je povrće. Kupujem samo svježe i organsko povrće. Koristim i kvinoju, smeđu rižu, grah, a ostalih 20 posto je bezmasno meso, odrezak goveda koje je bilo na ispaši, ponekada patka ili piletina. Kuham i ribu i to najčešće divljeg lososa", kazao je kuhar dodavši da ne koristi ioniziranu sol i maslinovo ulje, već samo kokosovo.
Gisele je i na svom Instagramu pokazala koliko uživaju u zdravoj prehrani.