OČAJAN DEČKO TRAŽI SAVJET / 'Partnerica me samo iskorištava za seks, ne želi budućnost sa mnom. Uništila mi je samopouzdanje'

Očajan muškarac mislio je da su osjećaji u njihovom odnosu obostrani, ali nikada zapravo partnerici nije iskomunicirao što želi od njihovog odnosa

11.7.2021.
9:46
Pixabay

Jednog 34-godišnjaka muči što njegova partnerica ne želi budućnost, odnosno vezu s njim, nego ga samo iskorištava za seks pa se za savjet obratio The Sunovoj kolumnistici Deidre Sanders.

Upoznali su se preko aplikacije za upoznavanje. Ona je imala 27, on 34 godine. Nakon par tjedana razgovaranja, odlučili su se upoznati.

"Popili smo dva pića i ona je predložila da odemo k meni. Bila je jako zgodna i nezasitna. Seksali smo se pet puta istu večer. Počeli smo se sve češće viđati. Počeo sam se zaljubljivati u nju. Mislio sam da su osjećaji obostrani", piše očajan muškarac.

Istaknuo je kako je bilo znakova da stvari nisu tako ozbiljne jer nikada nisu razgovarali o bitnim stvarima, a svaki put kad bi spomenuo vezu, ona je promijenila temu. U međuvremenu mu se prestala javljati, a jednom prilikom joj je i predložio da odu na pravi spoj te čak da se doseli kod njega, ona se na to počela smijati.

Bitna je komunikacija

"Ovo mi je uništilo samopouzdanje. Osjećam se iskorišteno, ispalo je da ona želi samo seks", kaže muškarac.

Deidre mu je poručila da ubuduće mora iskomunicirati to kako se osjeća.

"Ona je mislila da ti već znaš da ona želi samo seks, dok si se ti zaljubio u nju. Bitan je razgovor i komunikacija. Možda se ništa ne bi promijenilo u vašem odnosu, ali bi bar skinuo "teret sa srca" i rekao joj što misliš", istaknula je Deidre.

Deidre mu je poručila da ubuduće odmah na početku nekakvog odnosa partnerici reći kako se osjeća.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen