Play ponuda

NAVUKLA BIJES INTERNETA / Puši travu pred djecom i još se sprda: 'Ono kad čekaš mamu da završi s jointom kako bi naručila hranu iz McDonald'sa'

Image
Foto: Screenshot/TikTok

Mlada majka fokusirana je na svoje mentalno zdravlje, a umjesto antidepresiva radije zapali marihuanu kada joj djeca odu na spavanje

28.10.2021.
22:23
Screenshot/TikTok
Play ponuda

Caitlin Fladager je 27-godišnja Kanađanka koja bez zadrške puši marihuanu pred svojom djecom, tvrdeći kako se oni tome ne protive jer znaju da će jesti hranu iz McDonald'sa kada mama ogladni, prenosi The Sun.

Rekreacijska i medicinska marihuana legalna je u Kanadi. Majka dvoje djece nedavno je na Instagramu objavila video sa sinom u kojem je otkrila da često jede brzu hranu nakon pušenja marihuane.

Ne kritiziraju je samo zbog marihuane

"Kada čekaš mamu da završi s jointom kako bi naručila hranu iz McDonald'sa", napisala je u opisu videa koji je privukao puno pozornosti.

Caitlin priznaje da jede hranu iz najpopularnijeg lanca brze hrane samo kada puši marihuanu.

U prošlosti su ju komentatori kritizirali zato što djeci daje junk food. "Nekad ih izvodim na zdrave večere i izvodimo razne aktivnosti zajedno, ali nekad im naručim hranu iz McDonald'sa i dopustim im da gledaju TV koliko žele", objasnila je tada.

Marihuana joj pomaže da bude 'bolja majka'

Caitlin je fokusirana na svoje mentalno zdravlje, a često koristi marihuanu kako bi se opustila. Kaže kako svojim primjerom želi "podići svijest" o tome kako marihuana može pomoći ženama da postanu bolje majke svojoj djeci.

"Nikad nisam bila prestrpljiva sa svojom djecom. Trava me čini boljom mamom jer se dobro naspavam nakon što pušim. Probudim se odmorna i bistrijeg uma", objasnila je na Instagramu.

Umjesto korištenja antidepresiva radije zapali joint, i to tek kada su joj djeca u krevetu.

Svakodnevno se susreće s kritikama hejtera na društvenim mrežama koji ju nazivaju "lošom majkom" i "drogerašicom", no Caitlin im spremno odgovara.

"Znala sam da ćete me dočekati s kritikama, skepsom i pitanjima. Ali u mojoj glavi sve se to isplati ako barem jednoj osobi mogu pokazati jedan prirodniji način za nošenje s mentalnim problemima", napisala je jednom prilikom i dodala kako joj je pušenje marihuane pomoglo da smanji konzumaciju alkohola.

Play ponuda
Play ponuda