Tajna odmora koji počinje i završava bez stresa

shimmer fallback

Glavno pravilo pakiranja već jako dobro znate - nositi što manje stvari i što bolje ih posložiti u što manju prtljagu. To je tajna odmora koji počinje (i završava) bez stresa.

8.7.2012.
13:04
Play logo

Iako bi trebao garantirati baš suprotno, odmor bez stresa ponekad je doista teško postići. No, mali trikovi pakiranja olakšat će vam pitanje garderobe tih nekoliko tjedana kako biste u miru (i sa stilom) mogli uživati!

Brojni su trikovi koje iskusni putnici predlažu za štednju mjesta (i vremena), no svakako, najbolji prijedlog je planiranje svih outfita unaprijed - iako je ovaj proces pomalo zamoran, donijet će olakšanje i vama i vašoj putnoj torbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Oslonite se i na multifunkcionalne komade - pareo nek vam bude vjerni suputnik kojeg po potrebi možete pretvoriti u maramu, haljinu ili suknju, a visoke potpetice slobodno pustite da i same odrade zasluženi odmor - za šetnju plažom, kamenitim ulicama ili cjelonoćni ples puno će vam udobnije biti sandale s niskom petom ili japanke.

Ako, volite sunčanje, ali istovremeno ga se i pomalo bojite, ne zaboravite spakirati kreme s visokim zaštitnim faktorom i šešir.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo