Play ponuda

A naj zagrebačka atrakcija za strance je...

shimmer fallback

Razmislite dobro i recite koja je po vama naj zagrebačka atrakcija?

26.8.2011.
18:09
Play ponuda

Na stranici tripadvisor.com svaki putnik može pronaći sve što ga zanima prilikom posjeta nekoj destinaciji. Gdje odsjesti, gdje i što jesti, koje atrakcije posjetiti..., i još puno korisnih podataka.

Komentari, kritike, pohvale, savjete..., sve su dodijelili ljudi iz čitavog svijeta koji su se na licu mjesta uvjerili u ono u što su se i drugi uvjerili. Na taj način sastavljene su liste koje vam itekako mogu dobro doći kada negdje putujete i želite se što bolje pripremiti.

Nas je onako, čisto informativno, zanimalo kako stranci doživljavaju Zagreb, koja mjesta su najčešće posjetili u hrvatskoj metropoli, što ih se najviše dojmilo i da ne duljimo - naišli smo na vrlo iznenađujuće informacije.

Vjerovali ili ne, na prvom mjestu naj atrakcija našlo se zagrebačko groblje Mirogoj! 'Spektakularno', Nevjerojatno, 'Predivno mjesto'..., samo su neke od riječi s kojim su počastili Mirogoj.

'Predivna arhitektura. Do tamo možete doći gradskim autobusom. Inače nisam turist koji posjećuje groblja, ali ovo mjesto zaslužuje poštovanje i svakako ga treba posjetiti', napisao je jedan od putnika.

Inače, na listi su se našli zagrebački muzeji, a najpopularniji je Muzej prekinutih veza. Strancima se sviđa i Medvednica, zapravo Sljeme, zatim Kamenita vrata, Booksa, Gornji grad...

Eto, sada smo još nešto naučili!

Vezani članci:

arti-201106020477006 arti-201106020470006 arti-201107040556006

Play ponuda
Play ponuda